DIY κατασκευή: Πώς θα φτιάξετε ραβδιά Harry Potter

Πώς θα φτιάξετε ένα «μαγικό» ραβδί Harry Potter;

DIY κατασκευή: Πώς θα φτιάξετε ραβδιά Harry Potter

Τι και αν οι ταινίες Harry Potter πρωτοκυκλοφόρησαν το 2001 με πρώτη την ταινία «Ο Harry Potter και η φιλοσοφική λίθος». Τα παιδιά συνεχίζουν να τις λατρεύουν, να τις βλέπουν, να διαβάζουν μανιωδώς τα βιβλία και να «κολλάνε», με χαρακτήρες, εκφράσεις, ξόρκια και ραβδιά παίρνοντας παράλληλα και σημαντικά μαθήματα ζωής.

Σίγουρα αν είστε γονείς ανήκετε στη γενιά που μεγάλωσε με τον Harry Potter και κάθε φορά που το παιδί σας μιλάει με ενθουσιασμό για τον αγαπημένο του ήρωα, καταλαβαίνετε από πρώτο χέρι πώς νιώθει.

Εκφράσεις όπως «Οι επιλογές μας δείχνουν ποιοι πραγματικά είμαστε, πολύ περισσότερο από τις ικανότητές μας» ή «Χρειάζεται πολύ θάρρος για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου. Χρειάζεσαι πολύ περισσότερο θάρρος όμως, για να αντιμετωπίσεις τους φίλους σου!» είναι μερικές από εκείνες που τα παιδιά παιρνούν σημαντικά μηνύματα και που μόνο κερδισμένα μπορούν να βγου μέσα από αυτές.


https://www.instagram.com/p/CCVmC9QgiT1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τις εκφράσεις όμως και τα μηνύματα, τα παιδιά αρχίζουν να λατρεύουν χαρακτήρες, αρχίζουν να διαλέγουν κοιτώνες, ταυτίζονται με τους πρωταγωνιστές, μοιράζουν ρόλους και αργότερα ζητούν ένα ραβδί, μια κούκλα και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον αγαπημένο τους ήρωα.

Ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο μπορεί να βρει άπειρα πράγματα εμπνευσμένα από τις ταινίες. Τι γίνεται όμως όταν το ταμείο είναι μείον και το παιδί σας, θέλει το ραβδί της Luna Lovegood, της Hermione Granger ή του ίδιου του Harry Potter;


https://www.instagram.com/p/CB78R-kgyyZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απλά βρίσκετε τα υλικά που θα χρειαστείτε και τα φτιάχνετε μόνες σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Θα χρειαστείτε chop sticks, ζεστή κόλλα σιλικόνης, μπογιά και διάφορα άλλα διακοσμητικά που εξαρτάται από το πιο ραβδί θα φτιάξετε.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να φτιάξετε το ραβδί της Ερμιόνης, του Voldemort, κάποια ραβδιά Θανατοφάγων και το ραβδί κουφοξυλιάς, το πιο δυνατό ραβδί από όλα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved