Δημιουργικές καλοκαιρινές χειροτεχνίες για μικρά παιδιά (vid)

Εύκολες χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε σπίτι με τα παιδιά και να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας.

Δημιουργικές καλοκαιρινές χειροτεχνίες για μικρά παιδιά (vid)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα παιδιά έχουν μπει πλέον σε κλίμα διακοπών. Περιμένουν να τελειώσει η φετινή σχολική χρονιά που είναι τόσο διαφορετική από κάθε άλλη για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εκτός από μπάνιο στη θάλασσα ή βόλτες στο βουνό ( ανάλογα που θα βρεθούν), το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ύπνο, τηλεόραση και πολύ παιχνίδι ( ελπίζουμε όχι μόνο διαδικτυακό).

Αν πάλι παραμείνουν στην πόλη οι επιλογές είναι εξίσου πολλές αφού και κοντινές παραλίες υπάρχουν και αρκετοί χώροι πρασίνου , πέρα από τις πλατείες της γειτονιάς.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε ως γονείς είναι να περνάτε χρόνο μαζί τους είτε κουβεντιάζοντας, είτε μαγειρεύοντας είτε κάνοντας κατασκευές και χειροτεχνίες.

Ειδικά για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας η ενασχόληση με τη ζωγραφική και τις κατασκευές είναι από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες καθώς μαθαίνουν και απασχολούνται παράλληλα.

Τι καλύτερο λοιπόν τώρα το καλοκαίρι να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν χάρτινα καλοκαιρινά φρούτα, όπως καρπούζι , πεπόνι, κεράσια, ένα φωτεινό ήλιο ή ένα ξυλάκι παγωτό! Χειροτεχνίες πλήρως εναρμονισμένες με την εποχή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι κατατοπιστικό για τις καλοκαιρινές χειροτεχνίες του παιδιού σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved