Δείτε πώς θα φτιάξετε αυτό το τέλειο μπλουζάκι για πρωτάκια (vid)

Αυτό το DIY μπλουζάκι κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Δείτε πώς θα φτιάξετε αυτό το τέλειο μπλουζάκι για πρωτάκια (vid)

Ο Σεπτέμβρης είναι μόλις μία ανάσα μακριά και η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς έχει ξεκινήσει.

Εάν το μικρό σας πάει φέτος για πρώτη φορά σχολείο, βρήκαμε για εσάς ένα φανταστικό DIY που θα μπορείτε να κρατήσετε για ενθύμιο πολλά πολλά ακόμη χρόνια. Το DIY αυτό δεν είναι άλλο από μία... μπλούζα!

Το concept:

Ένα λευκό t-shirt γίνεται ένας μοναδικός καμβάς και κάθε χρόνο, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, το μικρό σας θα αφήνει το αποτύπωμα της παλάμης του μέχρι να γίνει 18 χρονών και να τελειώσει το σχολείο.

Πώς μπορείτε να το φτιάξετε:

Βρείτε ένα λευκό t-shirt, άνετο και σε μέγεθος κατάλληλο για ενήλικα. Γράψτε με μαρκαδόρο όλες τις χρονιές από φέτος μέχρι και τη στιγμή που το παιδί σας θα είναι στην τελευταία τάξη.

Φέτος, το αποτύπωμα της παλάμης του μικρού σας θα μπορεί να συμπληρώσει τη θέση κάτω από το 2019. Του χρόνο θα συμπληρώσει το 2020 και ου το καθεξής.

Αυτό το χειροποίητο μπλουζάκι είναι πολύ ιδιαίτερο. Σκεφτείτε όταν θα το βλέπετε δώδεκα χρόνια μετά που θα έχει και τα δώδεκα αποτυπώματα του χεριού του παιδιού σας, στην αρχή πολύ μικρό και στο τέλος, θα είναι το αποτύπωμα παλάμης ενός ενήλικα.

Αρκετοί γονείς το έχουν ήδη δοκιμάσει, όπως η μαμά που ανέβασε το παρακάτω Instagram post.


https://www.instagram.com/p/B1bouK9hfHW/

Δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία για να το φτιάξετε, στο βίντεο που ακολουθεί. Δε χρειάζεται να το κάνετε ακριβώς το ίδια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε το όπως θέλετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved