Φτιάχνουμε μία αγελάδα με το Danonino

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια αγελαδίτσα για τα παιδιά σας!

Φτιάχνουμε μία αγελάδα με το Danonino

Μην πετάτε τα κυπελάκια Danonino, τα παιδιά σας μπορούν να φτιάξουν υπέροχες κατασκευές με αυτά.

Ορίστε όλα όσα θα χρειαστείτε για να φτιάξετε μαζί μια αγελάδα από κυπελάκια Danonino. Ένα απίθανο παιχνίδι για τα παιδιά!

Θα χρειαστείτε

  • 2 κίτρινα κυπελάκια Danonino
  • Χαρτί Canson ή χαρτόνι συσκευασίας
  • Κόλλα που στεγνώνει γρήγορα
  • Στρογγυλεμένο ψαλίδι για παιδιά

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία κατασκευής

Βήμα 1: Στο χαρτόνι σχεδιάστε δύο κέρατα, δύο αυτιά, δύο μεγάλα μάτια, δύο μικρούς κύκλους (για τα ρουθούνια) και ένα χαμογελαστό στόμα

cow1

Βήμα 2: Κόψτε όλα τα στοιχεία που σχεδιάσατε από το χαρτόνι. Μπορείτε αν θέλετε να κόψετε και ένα μικρό ορθογώνιο για να το κάνετε βλεφαρίδες.

cow2

Βήμα 3: Κόψτε άλλες 4 λωρίδες χαρτόνι 20εκ μήκος και 1εκ πλάτος για τα πόδια. Διπλώστε στα δύο κάθε πόδι, κολλήστε τα και τσακίστε λίγο την άκρη τους ώστε να στέκονται. Κόψτε και μία λωρίδα για την ουρά και ψαλιδίστε την άκρη της να μοιάζει σαν ουρά αγελάδας.

cow3

Βήμα 4: Κολλήστε όλα τα στοιχεία του προσώπου στο ένα κυπελάκι Danonino και την ουρά στο άλλο. Κολλήστε τα 2 κυπελάκια μεταξύ τους

cow4

Βήμα 5: Προσθέστε τα ποδαράκια, δύο στο μπροστινό κυπελάκι και δύο στο πίσω για να στέκεται ίσια και έχετε μία υπέροχη αγελάδα για ατέλειωτο παιχνίδι!

cow5

Εκτός όμως από υπέροχες κατασκευές, τα αγαπημένα Danonino προσφέρουν τώρα στα παιδιά μας απόλαυση σε κάθε κουταλιά, αλλά και 15 διαστημικά μαγνητάκια για να φτιάξουν το δικό τους διαστημικό puzzle με τον Dino και 8 συλλεκτικά μπουκάλια με Dino - Πλανήτες. Ανακαλύψτε πως θα τα κάνουν όλα δικά τους στο https://danonino.gr/ !

alice space logo
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved