Φτιάξτε υπέροχα ραβδάκια για τις απόκριες ή το παιδικό πάρτυ από τούλι

Θέλει η κόρη σας ένα εντυπωσιακό ραβδί για να το κρατάει φορώντας την υπέροχη αποκριάτικη στολή της; Δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα μόνες σας!

Φτιάξτε υπέροχα ραβδάκια για τις απόκριες ή το παιδικό πάρτυ από τούλι

Αν αναρωτιέστε αν είναι δύσκολο, θα σας απαντήσουμε «Όχι!». Δεν είναι καθόλου δύσκολο, κάθε άλλο, είναι αρκετά εύκολο και σας προτείνουμε να το φτιάξετε.

Επίσης είναι υπέροχη ιδέα όχι μόνο για τις απόκριες αλλά και για τα παιδικά πάρτι. Αν διοργανώνετε κοριτσίστικο παιδικό πάρτι, αυτά τα ραβδάκια από τούλι είναι ιδανικά για δωράκι στις καλεσμένες φίλες της κόρης σας. Σίγουρα αυτό το δώρο, θα σας κάνει τη «Σούπερ μαμά».

Όπως αναφέραμε δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξετε ένα ραβδί. Θα χρειαστείτε πολύχρωμα τούλια κομμένα στο ίδιο μέγεθος, ένα πλαστικό στικ, κορδέλες και ζεστή κόλλα σιλικόνης.

Τα βήματα για να το ραβδί είναι εύκολα. Δέστε με ένα σκοινί, όπως δείχνει και η φωτογραφία τα τούλια, ανοίξτε τα, δημιουργήστε την τούλινη μπάλα. Τυλίξτε το στικ με κορδέλες, δέστε μερικές να κρέμονται και στην κορυφή κολλήστε την τούλινη μπάλα σας με τη ζεστή σιλικόνη.

ravdakia apo touli 6

Είδατε; Καθόλου δύσκολο. Ακόμη και η πιο «αδέξια» σε χειροτεχνίες μαμά, μπορεί να τα καταφέρει.

Δείτε ιδέες για χρώματα και σχέδια στην παρακάτω gallery.

Δειτε επίσης:

5 αποκριάτικες στολές για πριγκίπισσες. Πώς θα τις φτιάξετε; Μα φυσικά με τούλι (pics & vid)

Φτιάξτε εύκολα μάσκα κουκουβάγιας

Εντυπωσιακή αποκριάτικη μάσκα λύκου

Εύκολη αποκριάτικη στολή: Μικρό κόκκινο διαβολάκι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved