Tips για μαμάδες: Πώς θα φτιάξετε Tie-Dye καλοκαιρινά μπλουζάκια με τα παιδιά

  • Tie-Dye μπλουζάκια - Φτιάξτο μόνη σου
  • Υλικά και βίντεο για να τα φτιάξετε
Tips για μαμάδες: Πώς θα φτιάξετε Tie-Dye καλοκαιρινά μπλουζάκια με τα παιδιά

Υπάρχει κάτι περισσότερο διασκεδαστικό από το να φτιάξετε μόνες σας τα δικά σας ρούχα; Είναι τόσο όμορφο να διαλέγει κανείς τα χρώματα που του αρέσουν, να στρίβει και να δένει ένα ρούχο, να το βάφει και μετά να το ξετυλίγει για να δει την δημιουργία του. Είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητας τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά.

Tie-Dye μπλουζάκια - Φτιάξτο μόνη σου

Θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας tie-dye καλοκαιρινά μπλουζάκια; Μην αγχώνεστε... είναι πολύ εύκολο! Αρχικά πηγαίνετε στο κοντινότερο κατάστημα με χρώματα και είδη χειροτεχνίας (ή αγοράστε ένα κιτ tie-dye - υπάρχουν αρκετά στο διαδίκτυο) και αγοράστε χρώματα που σας αρέσουν. Έπειτα διαλέξτε τα ρούχα που θα βάψετε. Εμείς προτείνουμε λευκά τ-shirts, κάλτσες, μαξιλαροθήκες ή λευκά σορτς.

Πριν αρχίσετε το tie-dyeing, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε βάλει κάποιο πλαστικό τραπεζομάντηλο (και αυτά που προορίζονται για πάρτι κάνουν) και να φοράτε ρούχα που δεν τα αγαπάτε και τόσο πολύ, μιας και υπάρχει κίνδυνος να τα λερώσετε. Αν πάλι έχετε χώρο έξω (μπαλκόνι ή αυλή) βάψτε τα ρούχα έξω.

Υλικά και βίντεο για να τα φτιάξετε

Όπως αναφέραμε και παραπάνω τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • ρούχα (μπλουζάκια, κάλτσες, μαξιλαροθήκες)
  • χρώματα
  • λαστιχάκια
  • νερό

Βίντεο με τη διαδικασία



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved