Φτιάξε μια απίθανη 3D κάρτα για τη γιορτή της μητέρας (vid)

  • Μία όμορφη κατασκευή που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά για εσάς, τις γιαγιάδες, τις μαμάδες φίλες σας και κάθε μητέρα που γιορτάζει.
  • Τι άλλες ιδέες διακόσμησης της κάρτας υπάρχουν;

Φτιάξε μια απίθανη 3D κάρτα για τη γιορτή της μητέρας (vid)
Youtube/ Maison ZiZou

Πάντα μαζί με τα λουλούδια και το γλυκό προβλέπεται και μια όμορφη κάρτα για τη γιορτή της μητέρας! Σήμερα θα φτιάξουμε μια χρησιμοποιώντας απλώς χαρτί και χαρτόνι. Η κάρτα αυτή θα είναι πολύ εντυπωσιακή, καθώς είναι pop up.

Από το να πάρετε μια έτοιμη κάρτα του εμπορίου, σίγουρα θα είναι πιο όμορφο να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο για τη μαμά σας... Τόσο χρόνο αφιερώνει και εκείνη άλλωστε σε εσάς! Αν πάλι είστε μαμά ή μπαμπάς και θέλετε να περάσετε ένα δημιουργικό απόγευμα ή και πρωινό με το παιδί σας, η κατασκευή κάρτας είναι ότι πρέπει!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πώς να φτιάξετε μια όμορφη pop up κάρτα για τη γιορτή της μητέρας. Μπορείτε την φτιάξετε σε μόλις 20 λεπτά.

Υλικά που απαιτούνται για αυτή την εντυπωσιακή κάρτα για τη γιορτή της μητέρας:

  • Χαρτόνι
  • Χαρτί
  • Ψαλίδι
  • Μολύβι
  • Κόλλα

Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται στο βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε την πιο γλυκά κάρτα για την μαμάς σας!

Τι άλλες ιδέες διακόσμησης της κάρτας υπάρχουν;

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα εντελώς διαφορετικό εξώφυλλο για την κάρτα για τη γιορτή της μητέρας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητική αυτοκόλλητη ταινία (washi tape) και να φτιάξετε διάφορους σχηματισμούς. Μπορείτε ακόμα να πάρετε αυτοκόλλητα πέρλες, να φτιάξετε ένα καδράκι και να βάλετε τη φωτογραφία της μαμάς σας μέσα. Μία άλλη ιδέα θα ήταν να φτιάξετε μια ωραία ζωγραφιά με μαρκαδόρους ή τέμπερες.

Δείτε το βίντεο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved