Γιορτινές κατασκευές για παιδιά λίγο πριν γυρίσουν στο σχολείο (εικόνες)

  • Τα οφέλη της χειροτεχνίας
  • Δημιουργικές κατασκευές για παιδιά
Γιορτινές κατασκευές για παιδιά λίγο πριν γυρίσουν στο σχολείο (εικόνες)
πηγή φωτογραφίας: Instagram @homesweetmomblog

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των γιορτινών διακοπών και τα παιδιά θα επιστρέψουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στις σχολικές αίθουσες.

Πριν όμως, κάνουν τις τελευταίες επαναλήψεις και πριν τσεκάρουν τα τετράδια και τις φωτοτυπίες με τις ασκήσεις που είχαν βάλει οι δάσκαλοι και οι δασκάλες πριν τις γιορτές, αξίζει να φτιάξετε τις τελευταίες γιορτινές κατασκευές μαζί τους, ολοκληρώνοντας έτσι με έναν διασκεδαστικό τρόπο, αυτά τα Χριστούγεννα.

Η Kelly, μια μαμά που λατρεύει τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες, δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς με απλά υλικά μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας υπέροχες κατασκευές.

Τα οφέλη της χειροτεχνίας στα παιδιά

Με την κατασκευή των χειροτεχνιών αυξάνεται όχι μόνο η δημιουργικότητα των παιδιών, αλλά και η φαντασία τους. Ακόμη και στα ίδια φαίνεται απίστευτο το πώς μπορούν να μετατρέψουν απλά υλικά, όπως χαρτόνια, κουτιά, μπογιές, σε κάτι μεγάλο όμορφο και εντυπωσιακό.

Εκτός απο τη φαντασία και τη δημιουργικότητα όμως, οι χειροτενχίες βοηθούν στην ανάπτυξη της αυτοσυγκέντρωης των παιδιών καθώς και την επιμονή και την υπομονή τους.

Χειροτεχνίες για παιδιά

Εμείς διαλέξαμε εκείνες που εντυπωσίασαν περισσότερα τα παιδιά μας στον λογαριασμό της Kelly στο Instagram και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Μουσικά όργανα με χάρτινα πιατάκια και χριστουγεννιάτικες γιρλάντες


https://www.instagram.com/reel/CYFO0N2Frg7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αστέρια από κλαδιά


https://www.instagram.com/reel/CR9xr8kFXwm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε περισσότερες κατασκευές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved