Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές με την παλάμη του χεριού – Πώς θα τις κάνετε

  • Έξυπνοι τρόποι να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες
  • Δείτε πως πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με την παλάμη σας
Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές με την παλάμη του χεριού – Πώς θα τις κάνετε

Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα και η κατασκευή χριστουγεννιάτικων χειροτεχνιών είναι ό,τι πρέπει να τα βάλει στο κλίμα των γιορτών.

Μετά τις ευφάνταστες κατασκευές με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας, σήμερα θα σας δείξουμε έναν ακόμα τρόπο να φτιάξετε εντυπωσιακές δημιουργίες. Πώς; Με την παλάμη του χεριού σας. Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν με αυτό το τρικ, ενώ τα μόνα που θα χρειαστείτε μόνο λίγα ακρυλικά χρώματα και έναν μαρκαδόρο. Ας δούμε τι μπορείτε να φτιάξετε αναλυτικά.

Άγιος Βασίλης

agios vasilis palami zografia

Πώς θα το κάνετε:

Βάλτε την παλάμη του χεριού σε ένα χαρτί και σχεδιάστε το περίγραμμα με έναν μαύρο μαρκαδόρο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να σχηματίσετε τον σκούφο με τα δάχτυλά σας και το μπεζ για το προσωπο. Αφήστε το ενδιάμεσο σημείο λευκό, όπως και το σημείο στο κάτω μέρος όπου θα είναι τα μούσια.

Σφού στεγνώσει η πρώτη στρώση, χρησιμοποιήστε το λευκό χρώμα για να κάνετε το μουστάκι και τα μάτια χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Αντίστιχα, χρησιμοποιήστε το ροζ χρώμα για τη μύτη και τα μάγουλα και το μπεζ για να κάνετε πιο ευδιάκριτα τα αυτιά. Στο τέλος και μόλις έχει στεγνώσει εντελώς η μπογιά, χρησιμοποιήστε τον μαύρο μαρκαδόρο για να σχεδιάσετε τα μάτια και το στόμα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

xristougenniatiko dentro

Πώς θα το κάνετε:

Βουτήξτε την παλάμη σας στο πράσινο χρώμα και αφήστε ενα αποτυπωμα σε μία κόλλα χαρτί. Με έναν μαύρο μαρκαδόρο κάντε το περίγραμμα, ένα αστέρι στην κορυφή και τον κορμό του δέντρου όπως βλέπετε και παραπάνω. Χωγραφίστε τον κόρμο του δέντου με καφέ χρώμα, το αστέρι με κίτρινο και αφού στεγνώσουν, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να κάνετε κόκκινες μπάλες - στολίδια.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών και ιδέας από thebestideasforkids.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved