Μια δημιουργική μαμά φτιάχνει παιχνίδια από χαρτόνι για να μάθει να τα χρησιμοποιούν οι κόρες της

Η καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί το χαρτόνι για να δημιουργεί τα σχέδιά της, Sydney Piercey, φτιάχνει υπέροχα αντίγραφα πραγματικών αντικειμένων για να παίζουν τα μικρά παιδιά της.

Μια δημιουργική μαμά φτιάχνει παιχνίδια από χαρτόνι για να μάθει να τα χρησιμοποιούν οι κόρες της

Μια μαμά με έδρα το Λονδίνο απαντά στο κάλεσμα για βιωσιμότητα με έναν καινοτόμο και διασκεδαστικό τρόπο.

Η Sydney Piercey ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί το περίσσιο χαρτόνι της σε υπέροχα αντίγραφα καθημερινών αντικειμένων για να απολαμβάνουν και να παίζουν τα παιδιά της. Ξεκινώντας ως ένα χόμπι καραντίνας για τη διασκέδαση των παιδιών στη γειτονιά, σύντομα αυτές οι κατασκευές τράβηξαν το ενδιαφέρον της μικρής της κόρης, στην οποία άρεσε πολύ να παίζει με αυτές.

Η αγάπη της Piercey για τη δημιουργικότητα ενισχύθηκε καθώς άρχισε να συλλέγει διαφορετικούς τύπους αντικειμένων για κατασκευή αλλά και υλικά.


https://www.instagram.com/p/CWLIJkUoSmX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αγοράζουμε χύμα τροφές για σκύλους, χάρτινα κουτιά μπύρας, μωρομάντηλα και παρόμοιες άλλες τέτοιες συσκευασίες,για τη δημιουργία συσκευών», λέει η Piercey στο My Modern Met.

Τα κομμάτια όχι μόνο της προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες να συνεχίσει την καθημερινή πρακτική της βιωσιμότητας –κάτι στο οποίο έχει δεσμευτεί– αλλά προσθέτουν επίσης μια διασκεδαστική οπτική στην προσχολική εκπαίδευση. Τα γοητευτικά σχέδια της Piercey που προσανατολίζονται με λεπτομέρεια βασίζονται σε πραγματικά αντικείμενα στο σπίτι της—όπως μια τοστιέρα, ένα σίδερο, ένα πλυντήριο πιάτων, ένα πλυντήριο ρούχων και ένα πικάπ.

mama xartoni1

«Χρησιμοποιώ ανακυκλώσιμη ταινία για να στερεώσω τα πάντα επάνω στα κουτιά», εξηγεί η Piercey, «και αποκόμματα από χαρτόνι ή χάρτινα ρολά τουαλέτας για να δημιουργήσω εσωτερικούς μηχανισμούς, ώστε να δουλεύουν ακόμη και οι δημιουργίες αυτές από χαρτί».

Τα έργα όχι μόνο χρησιμεύουν ως μια δελεαστική δημιουργική πρόκληση για την Piercey, αλλά βοηθούν επίσης στη διδασκαλία του μεγαλύτερου παιδιού της για το πώς να χρησιμοποιεί ορισμένα αντικείμενα με ασφάλεια και σωστά.

Δες τι έχει κατασκευάσει στη gallery που ακολουθεί...

Πηγή φωτογραφιών: @sydney.piercey , mymodernmet.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved