Πασχαλινές κατασκευές για να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα τα απογεύματα

DIY πασχαλινές κατασκευές για παιδιά!

Πασχαλινές κατασκευές για να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα τα απογεύματα

Το Πάσχα έρχεται και εμείς εδώ στα ΗQ του Mothersblog ξέρουμε ότι δεν την "παλεύετε" άλλο με τα παιδιά στο σπίτι. Έχετε ξεσηκώσει όλες τις κατασκευές που υπάρχουν, έχετε ζωγραφίσει όλα τα ζώα του δάσους, της ζούγκλας και του αγρού, έχετε μάθει την αλφαβήτα και γενικότερα έχετε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σας για να κρατήσετε απασχολημένα τα μικρά σας.

Πώς θα τα βγάλετε όμως πέρα το Πάσχα; Πώς θα περάσουν τα απογεύματα είτε μείνετε σπίτι, είτε καταφέρετε τελικά να ταξιδέψετε μέχρι το χωριό;

Εμείς κάναμε έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκαμε τις ωραιότερες πασχαλινές κατασκευές και τις βάλαμε όλες μέσα σε αυτό το άρθρο. Τώρα, μπορείτε να τους ρίξετε μια ματιά, να σημειώσετε τα υλικά που ίσως λείπουν από το σπίτι σας και να φτιάχνετε μία κάθε απόγευμα. Τα παιδιά σας -μικρά και μεγάλα- σίγουρα θα εντυπωσιαστούν.

Χάρτινο κοκοράκι


https://www.instagram.com/p/CNQxrkYHYem/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CNNntEnFQNH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με μια χάρτινη βάση και ένα πασχαλινό αβγό μπορείτε να φτιάξετε αυτό το χάρτινο κοκοράκι. Φτιάξτε πολλά και τοποθετήστε μερικά από τα κόκκινα αβγά σας επάνω.

Εύκολα πασχαλινά καλαθάκια



Φτιάξτε καλαθάκια για να τοποθετήσετε τα πασχαλινά σας αβγά. Τα μικρά σας θα ενθουσιαστούν και η διαδικασία κατασκευής τους είναι πανεύκολη. Πολύχρωμα χαρτόνια, ματάκια χειροτεχνίας, ψαλίδι και κόλλα, είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε.

Χάρτινες χρωματιστές κοτούλες


https://www.instagram.com/p/CNkazxOF60T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με πολύχρωμα χαρτόνια, σπάγκους, ματάκια χειροτεχνίας, μια κόλλα και ένα ψαλίδι μπορείτε να φτιάξετε αυτές τις αξιολάτρευτες κοτούλες. Μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο ή το σαλόνι σας.

Κοτοπουλάκια με πατούσες και χεράκια


https://www.instagram.com/p/CNkRHm5l8Qu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι όμως αυτά τα χαριτωμένα κοτοπουλάκια θα μπορέσουν να τα φτιάξουν τα παιδιά σας με τα χέρια τους και τα πόδια τους. Μα δεν είναι απίθανη ιδέα;

Κουνελάκια από τις παλάμες σας



Ροζ χαρτί, ψαλίδι και μαρκαδόροι είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τα χαριτωμένα κουνελάκια από τις παλάμες των παιδιών σας

Πασχαλινές κάρτες έκπληξη



Αυτή η κατασκευή θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας. Με πολύχρωμα χαρτόνια, κόλλα και μαρκαδόρους μπορούν να φτιάξουν αυτά τα όμορφα χάρτινα αβγουλάκια που μέσα τους κρύβουν ένα μήνυμα έκπληξη.

Χάρτινα πασχαλινά καλαθάκια



Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε κυνήγι χαμένου θησαυρού με κρυμμένες πασχαλινές λιχουδιές, τότε τα παιδιά σας θα χρειαστούν οπωσδήποτε ένα καλαθάκι για να βάλουν μέσα τα γλυκάκια που θα βρουν. Δείτε πώς με χαρτόνια, μαρκαδόρους, ψαλίδι, κόλλα και σπάγκο μπορείτε να φτιάξετε τα πιο όμορφα καλαθάκια.

Κοτοπουλάκια με ρολό χαρτί


https://www.instagram.com/p/CNkSaxxht75/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πότε η ζωγραφική δεν ήταν τόσο ευχάριστη και εύκολη. Κρατήστε το ρολό από το χαρτί υγείας και με κίτρινη μπογιά σχεδιάστε επάνω σε ένα άλλο χαρτόνι μικρά κοτοπουλάκια. Μετά με τη βοήθεια μαρκαδόρων σχεδιάστε ποδαράκια, μυτούλα, ματάκια και τσουλουφάκια.

Περισσότερες κατασκευές μπορείτε να βρείτε και στο πλήρες πασχαλινό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για όλους εσάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved