Χειροτεχνίες για παιδιά: Εντυπωσιακή τρισδιάστατη κάρτα για τα Χριστούγεννα

Δείτε πώς θα φτιάξετε μία ιδιαίτερη, 3D χριστουγεννιάτικη κάρτα με τα παιδιά. 

Χειροτεχνίες για παιδιά: Εντυπωσιακή τρισδιάστατη κάρτα για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους. Αυτή τη βδομάδα, τα παιδιά σταματούν τα διαδικτυακά μαθήματα κι έτσι θα έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο εντός σπιτιού.

Μίας και διανύουμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων, τι καλύτερο από το να εμπνευστούμε από τις γιορτινές αυτές ημέρες για όμορφες και εύκολες δημιουργίες;

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο έχουν την τιμητική τους. Άλλες τις στολίζουμε στο δέντρο ή σε άλλα σημεία του σπιτιού και άλλες τις δίνουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Ακόμα πιο ξεχωριστές δε, είναι όταν τις φτιάχνουμε με τα χεράκια μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη διαδικασία για να φτιάξετε μία πολύ εύκολη τρισδιάστατη κάρτα με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και με τη διαδικασία αλλά και με το αποτέλεσμα.

Γράψτε πάνω τις ευχές που θέλετε, τα ονόματά σας και διακοσμήστε όπου επιθυμείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να τη δώσετε ή να τη στείλετε σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς που δεν θα δείτε αυτές τις γιορτές λόγω πανδημίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved