Εύκολες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για παιδιά με χαρτί (vid)

Είναι τόσο απλές που δεν θα δυσκολευτεί το παιδί να τις φτιάξει. 

Εύκολες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για παιδιά με χαρτί (vid)

Τα παιδιά μετρούν αντίστροφα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα διαδικτυακά μαθήματα σταματούν την ερχόμενη εβδομάδα και παραμένει άγνωστο αν μετά τις γιορτές θα επιστρέψουν οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες ή θα συνεχίσουν τα μαθήματα από το σπίτι.

Μέχρι τότε, έχουν δύο εβδομάδες να ξεκουραστούν και να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Βέβαια οι επιλογές είναι περιορισμένες αφού λόγω lockdown δεν πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ούτε είναι ανοιχτά θεματικά πάρκα.

Έτσι, εκτός από κάποιες εξόδους για βόλτα, τα παιδιά θα μένουν σπίτι για αρκετές ώρες. Καθημερινά όλο αυτό το διάστημα προτείνουμε συνεχώς ιδέες απασχόλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών, ειδικά μικρότερων ηλικιών. Στόχος είναι να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και παράλληλα να ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που είστε μαζί στο σπίτι και κάντε αυτές τις γιορτές να είναι πραγματικά διαφορετικές.

Η σημερινή μας πρόταση αφορά χειροτεχνίες που μπορεί να τις κάνει σχεδόν μόνο του το παιδί. Φτιάξτε έλκηθρα αλλά και δεντράκια με στολισμένα τα κλαδιά με βασικό υλικό το χαρτί.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι κατατοπιστικό.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved