Χριστουγεννιάτικα τσιμπιδάκια για κορίτσια - Δείτε πώς τα τα φτιάξετε

Φτιάξτε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα τσιμπιδάκια με υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας. 

Χριστουγεννιάτικα τσιμπιδάκια για κορίτσια - Δείτε πώς τα τα φτιάξετε

Τα Χριστούγεννα είναι λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά και φέτος, λόγω κορονοϊού, θα είναι πιο διαφορετικά από ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα γιορτάσουμε, αντιθέτως πρέπει να αξιοποιήσουμε τον χρόνο που έχουμε εντός σπιτιού με την οικογένειά μας και να χαρούμε τις γιορτινές ημέρες όσο μπορούμε.

Μέχρι και σήμερα, σίγουρα έχετε στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάθε πιθανή γωνιά του σπιτιού, έχετε φτιάξει τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα σας, έχετε αγοράσει διαδικτυακά τα δώρα για τα παιδιά. Τι απομένει; Να φορέσετε τα γιορτινά σας!

Όχι, δεν εννοούμε να ντυθείτε καλά -αν και εν μέσω καραντίνας θα μπορούσατε να κάνετε και αυτό οποιαδήποτε ημέρα και όχι μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων, γιατί όχι;- αλλά να φτιάξετε υπέροχα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα και το κλίμα των ημερών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πώς θα φτιάξετε βήμα-βήμα υπέροχα τσιμπιδάκια που θα λατρέψει κάθε κορίτσι. Θα χρειαστείτε λίγα υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας, όρεξη και φαντασία.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved