#BackToSchool: Φτιάξτε μία φανταστική μολυβοθήκη με ρολό από χαρτί υγείας

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μία ανάσα μακριά και οι προετοιμασίες ξεκινούν. 

#BackToSchool: Φτιάξτε μία φανταστική μολυβοθήκη με ρολό από χαρτί υγείας

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Υπουργού Παιδείας χθες το απόγευμα, το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για χιλιάδες μαθητές στη χώρα μας.

Οι προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά έχουν ξεκινήσει, όπως ο εφοδιασμός των σχολικών ειδών, η αγορά της σχολικής τσάντας και η προετοιμασία του παιδικού δωματίου.

Το παιδικό δωμάτιο θα είναι ο χώρος όπου το μικρό σας θα διαβάζει, θα κάνει τις εργασίες του και πρέπει να τον προετοιμάσετε κατάλληλα και να τον εφοδιάσετε με όλα τα απαραίτητα. Κάτι που δε λείπει ποτέ από το γραφείο των παιδιών, είναι οι μολυβοθήκες όπου οργανώνουν τους μαρκαδόρους, τα μολύβια και τα στυλό τους.

Εμείς σήμερα βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας μία εύκολη κατασκευή για να φτιάξετε τη δική σας handmade μολυβοθήκη αξιοποιώντας το ρολό από το χαρτί υγείας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι θα χρειαστείτε και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε και φτιάξτε την υπέροχη και πρακτική αυτή χειροτεχνία παρέα με το παιδί σας. Η συγκεκριμένη μολυβοθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κασετίνα.



back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved