Εύκολα ταχυδακτυλουργικά κόλπα για παιδιά - Τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι

Πέντε μαγικά tricks που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Τα παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια, τις ιστορίες με δράκους, ξωτικά και νεράιδες και κάθε τι μαγικό. Τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα δε, πάντα τα ενθουσιάζουν και με λίγη εξάσκηση μπορούν να κάνουν εύκολα tricks στο σπίτι με απλά υλικά που ήδη έχετε.

Εάν κι εσάς το μικρό σας είναι ένας ανερχόμενος μάγος, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παραπάνω ταχυδακτυλουργικά κόλπα και να περάσετε ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό απόγευμα. Επιπλέον οφέλη από αυτήν την ενασχόληση για τα παιδιά; Εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, ενισχύουν την παρατηρητικότητά τους, αποφορτίζονται από την πίεση και την ένταση της ημέρας και έχουν την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας.

Τα παραπάνω μαγικά tricks προτείνει η Elle, μαμά δύο παιδιών και μία εκ των δύο δημιουργών του καναλιού What’s Up Moms στο YouTube. Το κανάλι έχει πάνω από 3 εκατομμύρια subscribers και περιέχει βίντεο με προτάσεις για δραστηριότητες, παιχνίδια, κατασκευές, συνταγές και πολλά πολλά ακόμα.

Ταχυδακτυλουργικά κόλπα για μεγαλύτερα παιδιά

Εάν τα κόλπα που προτείνει η Elle σας φαίνονται εύκολα και απλά, ή τέλοσπάντων κατάλληλα για παιδιά μικρότερης ηλικίας, μπορείτε να ανεβάσετε τον πήχη και να δοκιμάσετε ακόμα πέντε που θα δείτε στο βίντεο οπυ ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved