Πέντε καλοκαιρινές ταινίες που μπορείτε να δείτε με τα παιδιά στις διακοπές

Ταινίες κλασσικές και αγαπημένες.

Πέντε καλοκαιρινές ταινίες που μπορείτε να δείτε με τα παιδιά στις διακοπές

Τα μεσημέρια του καλοκαιριού, όταν θα θέλετε να ξεκουραστείτε για την απογευματινή σας βόλτα, είναι η καλύτερη ώρα για να δείτε παρέα με τα παιδιά σας αγαοπημένες ταινίες.

Αν μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να δείτε μία από αυτές σε θερινό σινεμά, μη χάσετε την ευκαιρία να χαρίσετε αυτή την όμορφη εμπειρία στα παιδιά σας ( τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα).

Είτε λοιπόν είστε σε διακοπές είτε στο σπίτι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να δουν τα παιδιά σας κλασικές ταινίες με άρωμα καλοκαιριού.

Φτιάξτε τους σπιτικά ποπ κορν ή κάποια υγιεινά σνακ και δώστε τους την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές από τις καλύτερες παιδικές καλοκαιρινές ταινίες.

Ψάχνοντας τον Νέμο



Το "Ψάχνοντας τον Νέμο" είναι μια ταινία ορόσημο που απέσπασε το Όσκαρ Kαλύτερης Tαινίας Kινουμένων Σχεδίων καθώς και θριαμβευτικές κριτικές. Συνεχίζει μέχρι σήμερα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, να θεωρείται μια από τις καλύτερες στιγμές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του σινεμά με αξέχαστους πρωταγωνιστές κι ένα υποδειγματικό σενάριο.

Εξαιτίας της επίθεσης ενός καρχαρία στη γειτονιά όπου ζούσαν οι γονείς του κλοουνόψαρου Νέμο, το μόνο ψάρι που διασώζεται είναι ο πατέρας του, Μάρλιν, και το αυγό του Νέμο που ακόμη δεν έχει εκκολαφθεί. Η υπερπροστατευτικότητα του Μάρλιν στη μετέπειτα ζωή του μοναχογιού του, Νέμο, θα τον οδηγήσει σε μια επικίνδυνη πράξη, που θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγωγή του από δύτες. Ο πατέρας του θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα για να τον σώσει και να τον ξαναφέρει κοντά του.

Βαϊάνα

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί.

Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η "Βαϊάνα", μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

Ρίο



Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.

Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές



Η αγαπημένη οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Barbie, στην ιστορία μιας γοργόνας 2



Η ανέμελη ζωή της Μερλία, της πριγκίπισσας γοργόνας που υποδύεται η Barbie, αναστατώνεται, όταν η δημοφιλής πρωταθλήτρια αποφασίζει να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό σερφ της Αυστραλίας. Εμπόδιο στη σανίδα της Μερλία θα σταθεί η ισχυρή αντίπαλος Κάιλι που κλέβει το κολιέ της απελευθερώνοντας την δαιμόνια γοργόνα Έρις από τη δίνη της. Οι Μερλία και Κάιλι θα συμφιλιωθούν μπροστά στην απειλή της Έρις να καταλάβει το θρόνο της Ωκεανίας. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια των θαλάσσιων φίλων τους θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ωκεανό αλλά και για να πάρουν μέρος στον κορυφαίο αγώνα σερφ. Θα τα καταφέρουν και αν ναι ποια θα κερδίσει;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved