City of Robots: Τελευταίο Σαββατοκύριακο για τη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής

Η πιο επιτυχημένη έκθεση της χρονιάς, που συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουλίου!

City of Robots: Τελευταίο Σαββατοκύριακο για τη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής

Η μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής στην Ευρώπη «City of Robots» θα παραμείνει ανοιχτή για λίγες ακόμα ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με τήρηση των υποδείξεων και οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν με ασφάλεια στην έκθεση, η οποία αποτελεί μία μοναδική διαδραστική εμπειρία που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους με μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ και εφαρμογές ρομποτικής στον κόσμο.

Κατά την επίσκεψη του κοινού στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ενώ κατά την είσοδο στον χώρο πραγματοποιείται θερμομέτρηση.

Λίγα λόγια για την έκθεση «City of Robots»

Ανακαλύψτε μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ στον κόσμο, περιηγηθείτε στις μοναδικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και ζήστε μια απόλυτη εμπειρία στη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Γνωρίστε το ντροπαλό γαλλικό ανδροειδές ρομπότ Reety, τον Pepper, τον Pando, τον Aibo το μοναδικό ρομπότ-σκύλο από την Ιαπωνία, την αξιαγάπητη Kiki, τον τέταρτης γενιάς Promobot V4.Παίξτε με τις απίστευτες ρομπότ-μέδουσες, γνωρίστε το πρώτο ρομπότ –ψάρι που δημιουργήθηκε, παρακολουθήστε το εντυπωσιακό Theater of Robots και το φαντασμαγορικό TeslaShow και δοκιμάστε τις απίθανες φιγούρες του απόλυτου dance game JustDance με τον αισθητήρα kinect.

Ακόμα, παίξτε με το Bb8 droid και με Jedi φωτόσπαθα, δοκιμάστε τη κάσκα Μικτής Πραγματικότητας Hololens, παίξτε με το Sonyxperia projection game, το οποίο μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε μία διαδραστική οθόνη αφής, θαυμάστε 3D εκτυπωτές, γίνετε για λίγο αστροναύτης, κάντε μία βόλτα στον γαλαξία μας και ζήστε τη ζωή ενός αστεριού…

Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στην μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, την City of Robots. Με την επιμέλεια και την εγκυρότητα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της εταιρείας Placebo Events στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Επισκεφθείτε το site της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες: http://cityofrobots.gr.

Ωράριο λειτουργίας:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 16:30 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:30 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00 – 19:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 - 19:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ:

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • 4 ατόμων: 32 ευρώ
  • Ανεργίας & φοιτητικό: 8 ευρώ
  • Α.Μ.Ε.Α. : 7 ευρώ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved