DOTS για παιδιά που λατρεύουν να είναι δημιουργικά!

Μαμά βαριέμαι… Μαμά τώρα τι να κάνω;

DOTS για παιδιά που λατρεύουν να είναι δημιουργικά!

Ήρθε η ώρα να γίνουμε δημιουργικές, ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τις δικές μας δημιουργίες! Προσωπικά αγαπώ τις χειροτεχνίες και τις κατασκευές και ευτυχώς είναι κάτι που έχω περάσει δειλά δειλά όλα αυτά τα χρόνια και στην κόρη μου.

dots 1

Ανακαλύψαμε το Lego DOTS και μας ενθουσίασαν γιατί συνδυάζουν φαντασία, δημιουργικότητα και μόδα. Ναι μόδα καλά διαβάσατε! Ξεκινήσαμε με τα bracelets και καθίσαμε παρέα για ώρες να φτιάχνουμε βραχιολάκια η μία στην άλλη αλλά και για τις αγαπημένες φίλες της κόρης μου.

dots2

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά bracelets με tiles για να φτιάξεις τις δικές σου δημιουργίες, επίσης το ένα είναι συμβατό με το άλλο έτσι φτιάξαμε διπλά βραχιόλια και φανταστικά κολιέ! Η Κωνσταντίνα λατρεύει την λογική του ψηφιδωτού. Ένας ελεύθερος καμβάς για να τον χρησιμοποιήσεις όπως ακριβώς θέλεις απελευθερώνοντας την φαντασία σου! Δεν θα σας το κρύψω κόλλησα και εγώ!

dots3

Το Lego DOTS είναι μια γκάμα προϊόντων που μπαίνει στον χώρο του «art & craft” και για αυτό μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Μαζί με τα μοδάτα βραχιόλια και κολιέ η μικρή μου Κωνσταντίνα έφτιαξε μια φανταστική μολυβοθήκη για να διακοσμήσει το γραφείο της. Η χαρά της είναι απερίγραπτη όταν δημιουργεί κάτι δικό της αφήνοντας ελεύθερη την αυτό-έκφρασή της. Την υποστηρίζω με κάθε τρόπο σε αυτό δημιουργώντας το κατάλληλο έδαφος με τέτοιου είδους προϊόντα, που μέσα από το παιχνίδι το παιδί κάνει αυτό που αγαπά χωρίς Σωστό ή Λάθος!

dots4

#DotYourWorld είναι το σύνθημα και καλώς ήρθατε σε έναν συναρπαστικό κόσμο δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης! Με την μικρή μου δημιουργούμε παρέα τα πιο cool σχέδια τα ταιριάζουμε με το outfit μας κάθε φορά γιατί μας αρέσει να είμαστε μοδάτα κορίτσια. Ήδη έχει ετοιμάσει δωράκια για τις αγαπημένες της φίλες με τις δικές της δημιουργίες! Νιώθω υπέροχα με τις δημιουργίες της, αγαπώ αυτού του είδους τον δημιουργικό χρόνο και… δημιουργούμε μοναδικές στιγμές μεταξύ μας μέσα από μια κοινή δραστηριότητα! Νέο κόλλημα λοιπόν για μάνα και κόρη… σας το υπογράφω!

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

dots5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved