Επτά ιδέες για φανταστικά μπισκότα-λουλουδάκια που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά (pics)

Πανέμορφα και άκρως ανοιξιάτικα μπισκότα που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας στο σπίτι.

Επτά ιδέες για φανταστικά μπισκότα-λουλουδάκια που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά (pics)

Μετά από ενάμιση μήνα καραντίνας, η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα να είναι γεγονός. Ωστόσο, όπως τόνισε χθες και ο πρωθυπουργός, το νέο σύνθημα όλων πλέον πρέπει είναι #Μένουμε_Ασφαλείς. Από τις 04 Μαΐου λοιπόν, θα μπορούμε να κινούμαστε πιο ελεύθερα εκτός σπιτιού, οι ειδικοί όμως συμβουλεύουν να παραμείνουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για τα μικρότερα παιδιά δε, τα σχολεία παραμένουν κλειστά, και έτσι εξακολουθούν να έχουν άφθονο χρόνο εντός σπιτιού. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπον με τα παιδιά και να περάσουμε όμορφο και δημιουργικό χρόνο παρέα; Να μαγειρέψουμε!

Η μαγειρική είναι μία από αυτές και όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας, το μικρό σας εξασκεί το μέτρημα και την ανάγνωση, μαθαίνει να συνεργάζεται και αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες. Επιπλέον, η όλη διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα, θα το ενθουσιάσει.

Τι μπορείτε να φτιάξετε με το μικρό σας στην κουζίνα λοιπόν; Οι εναλλακτικές είναι πολλές, αλλά εμείς σήμερα σας προτείνουμε εντυπωσιακά μπισκότα - λουλουδάκια εμπνευσμένα από την άνοιξη.

Για τη ζύμη μπορείτε να ακολουθήσετε όποια συνταγή θέλετε με βάση τα γούστα σας και τα υλικά που έχετε σπίτι σας. Όσον αφορά τη διακόσμηση, ελπίζουμε οι παρακάτω φωτογραφίες να σας εμπνεύσουν και να σας δώσουν ιδέες.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά μπισκότα - λουλουδάκια που κυκλοφορούν στο Ιnstagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved