#Μένουμε_Σπίτι: Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής «Η φαντασία μας ενάντια στον Covid 19»

Ένας διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά από το Takis Foundation KETE.

#Μένουμε_Σπίτι: Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής «Η φαντασία μας ενάντια στον Covid 19»

O Takis (Παναγιώτης Βασιλάκης) λάτρης της φύσης και του ελληνικού τοπίου, εμπνέεται από τα ανθισμένα λουλούδια της Ανάκασας, το μέρος όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια και συλλέγοντας καθημερινά αντικείμενα δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα σύγχρονα γλυπτά με τίτλο «Λουλούδια / Fleurs.

Τώρα, το ίδρυμα Takis Foundation KETE, προτρέπει τα παιδιά να εμπνευστούν αυτά από την άνοιξη, να δημιουργήσουν και να στείλουν τις δικές τους ζωγραφιές:


«Άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού σου ή πήγαινε μια βόλτα στην κοντινότερη πλατεία της γειτονιάς σου και παρατήρησε τα λουλούδια που ξεπηδούν σε κάθε γλάστρα, σε κάθε παρτέρι, σε κάθε απρόσμενη γωνιά του δρόμου! Η Άνοιξη ακόμη και στην πόλη είναι παντού!!
Τι σχήματα έχουν, τι χρώματα και ποια η μυρουδιά τους? Είναι όλα ίδια και σε τι διαφέρουν?
Έπειτα παρατήρησε τα γλυπτά του Takis και άφησε την φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσεις το δικό σου "Λουλούδι - Γλυπτό"!»



Μπορείτε να στείλετε τις δημιουργίες των παιδιών σας στο e-mail: edu@takisfoundation.org



Εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς δημιουργούς:

??
  • Όλες οι δημιουργίες θα δημοσιευθούν στο site του Ιδρύματος Takis στην σελίδα «Παιδικός Διαγωνισμός - Η φαντασία μας ενάντια στον Covid 9»
  • Ο νικητής-τρια του διαγωνισμού θα έχει μια δωρεάν συμμετοχή σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Takis
  • Οι ζωγραφιές των παιδιών θα χρησιμοποιηθούν για να κοσμίσουν τα έντυπα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το site και τα social media του Ιδρύματος και οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ενημέρωσης για τις εκπαιδετικές μας δράσεις.
takis foundation
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved