#Μένουμε_Σπίτι και μαθαίνουμε τους πολιτισμούς και την ιστορία τους

Ένα βιβλίο για τον κόσμο και την ιστορία του που μπορείτε να παραγγείλετε και online και να απολαύσετε αυτές τις μέρες με το παιδί σας.

#Μένουμε_Σπίτι και μαθαίνουμε τους πολιτισμούς και την ιστορία τους

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά και τα παιδιά έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο εντός σπιτιού. Θα δουν τηλεόραση, θα παίξουν ηλεκτρονικά, πόσο όμως; Ο εγκλεισμός στο σπίτι για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας, είναι η ιδανική ευκαιρία για να διαβάσουμε λίγο περισσότερο με τα παιδιά μας.

Η ανάγνωση βιβλίων έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά και ακόμα περισσότερα όταν τα βιβλία εκτός από διασκέδαση, προσφέρουν και γνώση.

Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι το «Αιχμάλωτοι της γεωγραφίας - 12 μεγάλοι χάρτες για να ανακαλύψετε την ιστορία και τον πολιτισμό του κόσμου» του Tim Marshall από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Πώς εξελίχθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε υπερδύναµη; Γιατί ξεσπούν πόλεµοι σε διάφορα σημεία της Γης; Και γιατί ορισµένες χώρες είναι τόσο πλούσιες, ενώ άλλες είναι τόσο φτωχές;

Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, που εξηγεί μέσα από πολύχρωμους χάρτες πώς η γεωγραφία έχει διαμορφώσει την ιστορία και τον πολιτισμό του κόσμου.

Μάθετε πώς οι αποφάσεις των παγκόσμιων ηγετών επηρεάζονται από το ανάγλυφο του πλανήτη μας – και γιατί η ιστορία συχνά επαναλαμβάνεται εξαιτίας της γεωγραφίας.

Εικονογραφημένη έκδοση για παιδιά του διεθνούς Best Seller Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας από τον Tim Marshall.

Κατάλληλο για παιδιά από οκτώ ετών και άνω.

Πηγή πηροφοριών: dioptra.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved