«Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά» - Πρόγραμμα "BE ACTIVE" ACADEMY

Με σύνθημα «Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά» δημιουργήθηκε το πρόγραμμα «Be Active Academy»
«Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά» - Πρόγραμμα "BE ACTIVE" ACADEMY

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε φέτος ένα καινούργιο επιστημονικό πρόγραμμα, βιωματικής εκμάθησης άσκησης & αθλητικής διατροφής για τη ρύθμιση βάρους σε παιδιά και γονείς.

Με σύνθημα «Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά» δημιουργήθηκε το πρόγραμμα "Be Active Academy", και στοχεύει να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν την άσκηση, τον αθλητισμό και το σώμα τους, ενώ παράλληλα μαθαίνουν να αναπτύσσουν δεξιότητες για τη διαχείριση του στρες και την σωστή κατανάλωση των τροφών.

Αθλητές - αθλήτριες της Ακαδημίας, θα μάθουν με τη σωστή καθοδήγηση πώς να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους, γνωρίζοντας τις δυνάμεις τους και τα όριά τους.

Η PAO BC Academy δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προκλήσεις με τη διαχείριση του βάρους τους, να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα διαδραστικό, με ειδικό ασκησιολόγιο προσανατολισμένο στις ανάγκες τους, με δύο προπονήσεις την εβδομάδα, από τους προπονητές της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και την επιστημονική ομάδα του «Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά».

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν με τη συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το σχεδιασμό και την Επιστημονική ευθύνη, έχει η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στο σχεδιασμό προγραμμάτων για την παιδική παχυσαρκία, ενώ την επιστημονική επιμέλεια έχει ο Γεώργιος Χρούσος, Παιδίατρος, Ενδοκρινολόγος, Ομότιμος Καθηγητής & τ. Διευθυντής Πρώτης Παιδιατρικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την επιστημονική ομάδα συμπληρώνουν, Ενδοκρινολόγος, Παιδοψυχολόγος, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Προπονητές με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, Παιδαγωγός.

Η ομάδα λειτουργεί με επίγνωση της μοναδικότητας του κάθε παιδιού και των αναγκών του. Έτσι, κάθε παιδί λαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα, με πρόγραμμα βασισμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανάλογο με την σωματοδομή του.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να στείλετε email στο: info@evrostia-health.gr

Website: www.evrostia-health.gr
Facebook: www.facebook.com/EvrostiaCenter
Instagram: www.instagram.com/evrostiahealth

Για αιτήσεις εγγραφής ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://bit.ly/37S8foG

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved