«Η Λίμνη των Κύκνων»: Πρεμιέρα στο θέατρο Βέμπο στις 15 Δεκεμβρίου

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή και η Marossoulis Productions παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση ‘’Η Λίμνη των Κύκνων’’ των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.

 

«Η Λίμνη των Κύκνων»: Πρεμιέρα στο θέατρο Βέμπο στις 15 Δεκεμβρίου

Η Λίμνη των Κύκνων θα μας ταξιδέψει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους πίσω, στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ έχει κάνει μάγια στην Οντέντ, η οποία κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Όμως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

Η «ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 14:30 στο θέατρο Βέμπο στην Αθήνα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Πρωταγωνιστούν: Πέννυ Αδαμοπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Άρης Κοντός, Κωνσταντίνα Λάλλου, Δήμητρα Παγκάλου, Μαργαρίτα Τσελίκη, Ελένη Χονδρογιάννη, Δέσποινα Χρυσάνθου, στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαϊωάννου
Σκηνοθετική Επιμέλεια & Υποκριτική Διδασκαλία: Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος
Χορογραφίες: Δήμητρα Παγκάλου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής: Αγάπη-Φλωρεντία Γιαννακού

limni
programma

Τιμές εισιτηρίων : 10 €
Διάρκεια: 90΄ (με διάλειμμα)

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/h-limnh-twn-kuknwn/

και στο ταμείο του θεάτρου Τηλ κρατήσεων: 2105221767

Facebook : Marossoulis Productions https://www.facebook.com/TheatroAthina/
Instagram: Marossoulis Productions



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved