Santa Claus Kingdom - Το Παγωμένο Βασίλειο με τα αμέτρητα παιχνίδια

  • Πότε: από 30/11/2019 έως 03/01/2020
  • Που: ΜΕΚ Παιανίας
Santa Claus Kingdom - Το Παγωμένο Βασίλειο με τα αμέτρητα παιχνίδια

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει στο μεγαλύτερο γιορτινό πάρκο που έγινε ποτέ, μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

Με ΕΝΑ μόνο μαγικό εισιτήριο χαρείτε παιχνίδι, πολύ παιχνίδι!

Από 30 Νοεμβρίου το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στο Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom στο Μ.Ε.C. Παιανίας.

Το Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο!

Το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom έχει τα πάντα και... ακόμη πιο πολλά! Μέσα και έξω από τα τείχη του Βασιλείου, στο μεγαλύτερο Γιορτινό Πάρκο που έγινε ποτέ, έχει τόσα πολλά παιχνίδια για να παίζεις... μέχρι του χρόνου!

Για πρώτη φορά το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας! Το Santa Claus Kingdom μεγαλώνει για να χωρέσει όλη τη Μαγεία και τη Χαρά του κόσμου και γίνεται πραγματικά...τεράστιο!

santa3

Από τη μία ο στεγασμένος χώρος, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και από την άλλη ο υπαίθριος χώρος, 3.000 τ,μ. γεμάτος με τα όλα παιχνίδια του Λούνα Παρκ - mini roller coaster, συγκρουόμενα, carousel, τρενάκι, super cross, ιπτάμενες καρέκλες και πολλά ακόμη παιχνίδια- περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Με συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά. Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά ξετρελαίνονται από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην ξεφύγει από τον προϋπολογισμό τους.

Το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στο Santa Claus Kingdom!

Μόνο εδώ ο αληθινός Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι φέρνει όλο το χωριό του για σένα!
Μόνο εδώ τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά που θες δύο Χριστούγεννα για να τα παίξεις όλα!

Εδώ τα δάση είναι χιονισμένα και τα κάστρα μαγικά. Εδώ ξωτικά, νεράιδες και ο χιονάνθρωπος Frodi γίνονται ήρωες του καλού και σε προσκαλούν να παίξεις μαζί τους αμέτρητα παιχνίδια, να δεις παραστάσεις και θεάματα, όπως τα έχεις ονειρευτεί και να ζήσεις στο χωριό του αληθινού Αϊ- Βασίλη από το Ροβανιέμι.

Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους, για όγδοη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!

santa1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved