Δραστηριότητες για όλους - Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Παρασκευή σήμερα και το Σαββατοκύριακο είναι μόλις μία ανάσα μακριά.

Δραστηριότητες για όλους - Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Το Σαββατοκύριακο είναι μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και όμορφου και εποικοδομητικού χρόνου με τα παιδιά μας. Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες είναι ευοίωνη, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να βγείτε έξω και να απολαύσετε οικογενειακές δραστηριότητες, όλοι μαζί.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν στην Αθήνα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου; Θέατρο, δραστηριότητες, περίπατοι... Τι από όλα αυτά θα διαλέξετε; Οι επιλογές είναι πολλές!

Θέατρο

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με το θέατρο. Η ιστορία, η μουσική, οι κινήσεις των ηθοποιών, όλα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός φανταστικού κόσμου που ταξιδεύει και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών. Καλλιεργήστε στο παιδί σας τη θεατρική κουλτούρα ήδη από τη μικρή του ακόμη ηλικία. Δείτε ποιες θεατρικές παραστάσεις παίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ.

Δραστηριότητες

Οι διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν πολλές εμπειρίες και γνώσεις στα παιδιά. Δείτε ποιες μπορεί να κάνει το παιδί σας αυτό το Σαββατοκύριακό εδώ.

Παιδικά Βιβλία

Εάν δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι, μπορείτε να περάσετε δημιουργικό χρόνο με το παιδί σας και εντός σπιτιού. Σε αυτήν την περίπτωση, τι καλύτερο από το διάβασμα παιδικών βιβλίων. Τα παιδιά εξοικοιώνονται με την ανάγνωση, μαθαίνουν να αγαπούν ο διάβασμα και αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Δείτε τα προτεινόμενα παιδικά βιβλία εδώ.

Περίπατοι

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες του Οκτώβρη, αλλά ο καιρός ενδείκνυται ακόμη για πρωινές ή απογευματικές βόλτες. Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσετε έναν περίπατο όλοι μαζί οικογενειακώς. Δείτε γνωστά και άγνωστα μέρη στην Αθήνα που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved