Ακαδημία ρομποτικής με την εμπειρία του Πολιτιστικού Πάρκου

Το Πολιτιστικό Πάρκο είναι ένας πολιτιστικός/εκπαιδευτικός φορέας, ο οποίος προάγει τις Τέχνες, τα Γράμματα και τον Πολιτισμό, μέσα από μια σειρά βιωματικών προγραμμάτων/θεατρικών παραστάσεων, καθώς και εργαστηρίων ρομποτικής που απευθύνονται σε παιδιά.

Ακαδημία ρομποτικής με την εμπειρία του Πολιτιστικού Πάρκου

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ρομποτικής διεξάγονται με βάση τον κώδικα STEM(Science–Technology-Engineering-Mathematics), στον άριστα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο του, τον Πολυχώρο Λυκαβηττού, (Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5), καθώς και σε σχολεία και άλλους χώρους που ενδείκνυνται για τη μεταφορά των εργαστηρίων.

1.«Νεαροί Μηχανικοί – (WeDo2)» για τις ηλικίες 6-9 ετών
2. «Μικροί Αυτοματιστές – (EV3)» για τις ηλικίες 9-12 ετών

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές εκπαιδεύουν και εμψυχώνουν τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι και την διάδραση, να συνδυάσουν την πληροφορική με τα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία, να δημιουργήσουν μικρές κατασκευές και έτσι να αναπτύξουν την τεχνολογική τους ευφυία.

Ακαδημαική προσέγγιση – Ψυχαγωγική ενέργεια – Άριστοι εισηγητές -Ειδικός εξοπλισμός κάνουν σήμερα τα εργαστήρια Ρομποτικής του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ να υλοποιούν τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στη χώρα μας.

Οι μαθητές που εκπαιδεύονται κάθε χρόνο από την Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ λαμβάνουν επίσης βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι προσιτές τιμές των εργαστηρίων παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να τα παρακολουθήσουν.

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ οργανώνει OPEN DAY ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ την Κυριακή 13 Οκτώβρη 10:00-12:00π.μ. και 12:00-2:00μ.μ., στον χώρο του - Πολυχώρος Λυκαβηττού, (Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ /ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Τηλέφωνα: 210 3647039 και 22990 42100
E-mail: info@politistikoparko.com

Κάνετε κλικ στο site της Ακαδημίας Ρομποτικής του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ: http://akadimiarobotikis.com/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved