Κάθε Σάββατο με το παιδί μου στον Εθνικό μας κήπο!

  • Πότε: Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και για κάθε Σάββατο
  • Ώρα: 11:00 - 14:00
  • Πού: Εθνικός Κήπος
Κάθε Σάββατο με το παιδί μου στον Εθνικό μας κήπο!

Από το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 και κάθε Σάββατο, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιείται στον Εθνικό μας κήπο η νέα 3ωρη εκπαιδευτική μας δράση, με τίτλο: "Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στον Εθνικό μας Κήπο" .

Το πρόγραμμα αυτό, σχεδιάστηκε στα πλαίσια του Reach Greece by Efpalinos και στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης μικρών και μεγάλων με τη Φύση ακόμα και μέσα στο αστικό περιβάλλον, τη διαδραστική εξερεύνηση αξιοθέατων της πρωτεύουσας, αλλά και την ενθάρρυνση εμπειριών των παιδιών ΜΑΖΙ με τους γονείς τους.

Μια δροσερή πρόκληση για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές!

Τι έχουν να δουν τα μάτια μας!
Τι έχουν να ακούσουνε τ' αφτιά μας!
Μα πιο πολύ απ' όλα αυτά...
τι έχει να νοιώσει η καρδιά μας!!!

Έρχεσαι ΜΑΖΙ μας για να περπατήσουμε στα μυστικά μονοπάτια του πιο ιστορικού κήπου της πρωτεύουσας;

Ανακαλύψεις και ανατροπές, παράξενοι σταθμοί και πολύχρωμες εμπειρίες, μαγικές ιστορίες, καταπράσινες εκπλήξεις και land art, θα ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΚΗΠΟ μνημείο φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς!

Ακολουθήστε μας σε μια ακόμα ”Ευπαλίνεια" περιπέτεια, έχοντας πάντα μαζί σας όρεξη για ΠΑΙΧΝΙΔΙ και απεριόριστη ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

Το πρόγραμμα "Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στον Εθνικό μας κήπο" θα διαρκέσει όλο τον χρόνο και είναι ειδικά σχεδιασμένο για κάθε καιρική συνθήκη καθώς επίσης και για κάθε περίπτωση, αφού αποτελεί καταπληκτική λύση για τα πάρτι των μικρών αλλά και γιατί όχι,
των μεγάλων μας φίλων!

Κόστος Συμμετοχής: 15€ για το κάθε παιδί

Δώρο για τους μικρούς μας εξερευνητές μια οικολογική τσάντα και μία πυξίδα που θα γίνουν το ενθύμιο αυτής της συναρπαστικής μας περιπέτειας!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Σημείο Συνάντησης: Άγνωστος Στρατιώτης 10:45

Περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2108982572 και 6977203755

Υπεύθυνη κρατήσεων: Μαρία Λιώλη

ETHNIKOS KIPOS

Υ.Σ: Για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, 28/8, και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, 4/9, το πρόγραμμα αντί για Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί ημέρα Τετάρτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved