Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη: Ένα συναρπαστικό διήμερο για μικρούς και μεγάλους!

  • Πότε: 21/9/2019 & 22/9/2019
  • Που: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη: Ένα συναρπαστικό διήμερο για μικρούς και μεγάλους!

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου η Τεχνόπολη ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους φίλους για μια συναρπαστική… προσεδάφιση στον Π100!

6.000 άποικοι, μικροί και μεγάλοι, προσεδαφίστηκαν πέρυσι στον Π100 κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! Φέρνουμε πίσω, για 2η χρονιά, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά. Πότε; Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Πού; Πού αλλού; Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τι υποσχόμαστε; Ένα (ακόμα) διήμερο που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό!

Γιατί; Στον πλανήτη μας έχουμε κάτι μαγικό: υπάρχει ένα τεράστιο τηγανητό αυγό, ένα ιπτάμενο λαγούτο παίζει ξέφρενη μουσική, ένα κίτρινο παιδί κάνει βόλτες στην αυλή κλείνοντάς μας το μάτι πονηρά, ενώ μουτζούρες εκτοξεύονται ψηλά έτοιμες για σκανταλιά! Κι αν αναρωτιέσαι τι θα συμβεί φέτος στον Π100, η απάντηση εδώ:

Το πλούσιο… διαστημικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλα τα γούστα, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, εικαστικά, χορό, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και performances, installations, βιβλιοπαρουσιάσεις, ομιλίες για γονείς, μα και πολλές-πολλές εκπλήξεις! Και κάτι ακόμα: αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη μας για το περιβάλλον, το φεστιβάλ μας, αυτή τη χρονιά, είναι πιο πράσινο από ποτέ!

Δείτε περισσότερα εδώ: p100.gr
Πηγή φωτογραφίας: p100.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved