«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» - Γιατί πρέπει να δείτε την ταινία με τα παιδιά σας (pics&vid)

Η ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», του Jon Favreau, που περιμέναμε με αγωνία όλο τον χειμώνα, κυκλοφορεί στις 18 Ιουλίου από την Feelgood.

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» - Γιατί πρέπει να δείτε την ταινία με τα παιδιά σας (pics&vid)

Ο Βασιλιάς των λιονταριών, επέστρεψε σε μια υπέροχη live action ταινία και θα κάνει παιδιά και μεγάλους να τον λατρέψουν.

Η Beyonce, o Donald Glover, o James Earl Jones, ο Seth Rogen και ο Billy Eichner, είναι οι ηθοποιοί που κρύβονται πίσω από τους χαρακτήρες της Disney.

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1994, με εταιρεία παραγωγής την Walt Disney Animation Studios και διανομή από την Walt Disney Pictures. Για όσους δεν το γνωρίζουν αποτελεί την 32η ταινία μεγάλου μήκους της σειράς Disney.



Ο Βασιλιάς των Λιονταριών έκανε εισπράξεις 40,9 εκατομμυρίων δολαρίων - ποσό το οποίο, εκείνη την περίοδο, σηματοδοτούσε το τέταρτο μεγαλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου όλων των εποχών και το υψηλότερο για ταινία της Disney - ανεβάζοντάς τον στην κορυφή του box office του Σαββατοκύριακου. Η ταινία έλαβε επίσης ένα σπάνιο «Α+» από το CinemaScore. Μέχρι το τέλος της κυκλοφορίας της την άνοιξη του 1995, η ταινία είχε κερδίσει 312.855.561 δολάρια, κάνοντάς την τη δεύτερη σε εισπράξεις ταινία του 1994 στη Βόρεια Αμερική, πίσω από την ταινία Φόρεστ Γκαμπ. Εκτός Βόρειας Αμερικής, εισέπραξε 455,8 εκατομμύρια δολάρια, με συνολικά έσοδα παγκοσμίως 768,6 εκατομμύρια δολάρια. Με βάση το Box Office Mojo, υπολογίζεται ότι η ταινία πούλησε περισσότερα από 74 εκατομμύρια εισιτήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την πρώτη κυκλοφορία της.

Τι πρέπει να γνωρίζετε επιπλέον πριν δείτε τη νέα αυτή live-action ταινία; Δείτε παρακάτω:

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / Disney’s The Lion King

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved