Art for Change Kids’ Edition: Μουσικά και βιωματικά εργαστήρια για παιδιά

  • Πού: Πολυχώρος Eco Zone 2 (Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Αθήνας, Βλαχάβα 6-8, είσοδος από Αθηνάς δίπλα από το Εκκλησάκι)
  • Πότε: 2 & 3 Μαρτίου – Ώρες: 09:00 – 13:00
Art for Change Kids’ Edition: Μουσικά και βιωματικά εργαστήρια για παιδιά

Στα πλαίσια του 5ου live art festival Art for Change Vol V το πρωτοποριακό project «Music Art Magazine (MAG)» διοργανώνει μια σειρά από παιδικά δρώμενα.

Μουσικό εργαστήρι για παιδιά από 6-12 ετών με την Σοφία Κουρτίδου.

Το μουσικό εργαστήρι είναι μια ευχάριστη εισαγωγή στη μουσική σύνθεση τραγουδιών με φωνές, ηχητικά εφέ και βασικά εργαλεία looping, προσαρμοσμένο για παιδιά. Τα παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν ένα ολοκληρωμένο τραγούδι δημιουργώντας ήχους από καθημερινά αντικείμενα και τη φωνή τους. Βασικοί στόχοι του εργαστηρίου είναι ο αυτοσχεδιασμός, η καλλιέργεια της αντίληψης του ρυθμού και των δυνατοτήτων της φωνής, καθώς και η συνεργατικότητα.

Η πολυτάλαντη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Σοφία Κουρτίδου μιμείται με την φωνή της αυτό που θα έπαιζαν τα μουσικά όργανα (live vocal looping) και μαζί με την αμίμητη προσωπικότητά της συνθέτει μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

2 & 3 Μαρτίου 2019: 1η ομάδα: 9:00 – 10:00, 2η ομάδα: 10:00 – 11:00

Βιωματικό εργαστήρι ανάπτυξης της συναισθηματικής νοημοσύνης μέσω της τέχνης για παιδιά από 6-10 ετών με την Βάνα Γκόρα

Το βιωματικό εργαστήρι ανάπτυξης της συναισθηματικής νοημοσύνης περιλαμβάνει μια σειρά από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά. Με παιχνίδια γνωριμίας, χειροτεχνίες, παραμύθια, ψυχοκινητική, παιχνίδια ρόλων, ζωγραφική αλλά και παιχνίδια χαλάρωσης τα παιδιά διασκεδάζουν και παράλληλα αναπτύσσουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες. Βασικός στόχος του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης και η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης μέσω της ενασχόλησης των παιδιών με την τέχνη.

Με την πολύχρονη εμπειρία της στην ψυχοσυναισθηματική αγωγή η Ειδική Παιδαγωγός Βάνα Γκόρα έχει δημιουργήσει ένα αμάλγαμα ψυχοπαιδαγωγικών δραστηριοτήτων με στόχο το δημιουργικό παιχνίδι και την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης.

2 & 3 Μαρτίου 2019: 1η ομάδα: 11:00 – 12:00, 2η ομάδα: 12:00 – 13:00

Μέγιστος αριθμός ανά ομάδα: 10 άτομα.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση: 6978025457

Κόστος Συμμετοχής ανά εργαστήρι: 10 ευρώ - Ειδική Τιμή για αδέρφια 18 ευρώ

Τιμή για συμμετοχή και στα 2 εργαστήρια : 16 Ευρώ

afcv mail

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved