Παγοδρόμια στην Αθήνα για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια

Τα παγοδρόμια αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους!

Παγοδρόμια στην Αθήνα για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια

Μικροί και μεγάλοι φορώντας τα παγοπέδιλά τους, σκούφους, γάντια και προστατευτικά χαίρονται να «γλιστρούν» επάνω στον πάγο.

Φορέστε τα απαραίτητα και την πιο καλή σας διάθεση και δείτε μερικά από τα παγοδρόμια που λειτουργούν στην Αθήνα και μπορείτε να επισκεφθείτε:

To Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ

Στην καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ βρίσκεται το παγοδρόμιο επάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά, και σας καλεί να φορέσετε κι εσείς τα παγοπέδιλά σας.

Το παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά έως τις 24/02/19 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. H είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 5 ετών. Για τους συμμετέχοντες έως 16 ετών η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την παρουσία ενήλικα συνοδού (κατά την άφιξη). Ενδέχεται να σας ζητηθεί η επίδειξη ταυτότητας για την επιβεβαίωση της ηλικίας σας. Συνίσταται η χρήση κράνους και η χρήση επιγονατίδων και επιαγκωνίδων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, διατίθενται παιδικά μεγέθη προς δανεισμό.

Για ηλεκτρονική προεγγραφή και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής λειτουργεί παγοπίστα έκτασης 350 τ.μ. με ειδικό στέγαστρο. Εξειδικευμένο προσωπικό, για την επίβλεψη και ασφάλεια των επισκεπτών, και για ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για γονείς και συνοδούς που μπορούν να απολαύσουν ροφήματα και σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 16:00 - 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 - 23:00
Έως και Κυριακή 6/1 θα είναι ανοιχτό καθημερινά 11πμ – 23:00.

Το παγοδρόμιο στο Santa Claus Kingdom

To μεγαλύτερο, κλειστό, Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, πολυχώρος διασκέδασης για όλη την οικογένεια φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας. Στο Πάρκο λειτουργεί και παγοδρόμιο εσωτερικού χώρου (Frodi’s Ice Land) έκτασης 300 τ.μ., πίστα Ice Rollers, Χιονοτσουλήθρες, Τσουλήθρες με tubes κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved