Σας αρέσει το σινεμά; Το 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου έρχεται στην Αθήνα

Γονείς και παιδιά που αγαπάτε την 7η Τέχνη ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία. Για πρώτη φορά στην Αθήνα, ο παγκόσμιος παιδικός και εφηβικός κινηματογράφος αποκτά τη δική του γιορτή σε ένα τριήμερο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Σας αρέσει το σινεμά; Το 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου έρχεται στην Αθήνα

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας ιδρύθηκε για να υποστηρίξει και να προωθήσει την παγκόσμια δημιουργική κινηματογραφική παραγωγή για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Σε πρώτη πανελλήνια προβολή, 75 ταινίες κινουμένων σχεδίων και live action από 30 χώρες, σε 22 γλώσσες, καλούν παιδιά και εφήβους από 3 έως 18 χρονών να τις ανακαλύψουν.

Εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαδραστικές εμπειρίες, παιχνίδια και συζητήσεις με διεθνείς καλεσμένους συμπληρώνουν το πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια.

Μια από τις βασικές αποστολές του φεστιβάλ είναι να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα των παιδιών μέσω του κινηματογράφου.

paidikofestivalpagegennew

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας προσφέρει κινηματογραφικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5+, χρησιμοποιώντας ποικίλες τεχνικές. Τα εργαστήρια διδάσκονται από επαγγελματίες σε μικρές ομάδες 15 ατόμων με 2 εκπαιδευτές ανά ομάδα. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα MC2) το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να βιώσουν τρία βασικά στάδια/τεχνικές της διαδικασίας γυρίσματος μίας ταινίας : οπτικά εφέ, ηχογράφηση, μοντάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες https://athicff.com/

Αίθουσα
Δημήτρης Μητρόπουλος

Ημερομηνίες/ Ώρες έναρξης:
7 Δεκεμβρίου 2018/17:00
8 Δεκεμβρίου 2018/11:30
9 Δεκεμβρίου 2018/12:00

Τιμές:
Γενική είσοδος: € 5
(τιμή προπώλησης)

Γενική είσοδος: € 6
(τιμή κατά την είσοδο)

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
210 72.82.333

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved