Η «Επέλαση των Ξωτικών» - Το αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019.

Η «Επέλαση των Ξωτικών» - Το αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ

Η "Επέλαση των Ξωτικών" γίνεται φέτος το αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ. Μόνο στο χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γκάζι, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και να του το στείλουν!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του χριστουγεννιάτικου χωριού "Η Επέλαση των Ξωτικών" οι μικροί μας φίλοι μαζί με τα ξωτικά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους, θα συμπληρώνουν προσεκτικά όλα τους τα στοιχεία για να μπορεί ο Άγιος Βασίλης να τους απαντήσει και να τους στείλει το δωράκι τους και θα ρίχνουν το γράμμα σε ένα από τα κατακόκκινα γραμματοκιβώτια στο χώρο. Στο τέλος κάθε ημέρας οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη θα τα μαζεύουν και θα τα πηγαίνουν στο σπίτι του για να απαντήσει σε κάθε παιδάκι ξεχωριστά.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν επίσης την δυνατότητα να φωτογραφηθούν εντός του χώρου από τα Ξωτικά και να γίνει η φωτογραφία τους γραμματόσημο x 5 φορές για να στείλουν τις πιο προσωπικές τους ευχές!

*Για να λάβουν απάντηση τα παιδιά θα πρέπει να προμηθευτούν γραμματόσημο από το σημείο πώλησης που θα βρίσκεται στο κτίριο και θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα όλα τους τα στοιχεία.

Μην ξεχνάτε τον εορταστικό ξωτικοπερίπατο για τα επίσημα εγκαίνια του "Η Επέλαση των Ξωτικών" μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου!

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στα 190 χρόνια της ιστορίας τους προωθούν και στηρίζουν τις πρωτοπόρες ιδέες που επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο.
Γίνονται αρωγοί πολιτισμού είτε μέσα από τα γραμματόσημα που ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο είτε μέσα από τον πλούσιο όγκο των φιλοτελικών προϊόντων τους είτε μέσα από τις χορηγίες με τις οποίες στηρίζουν τους καλλιτέχνες και τα έργα τους.

Και το κυριότερο: με κάθε ευκαιρία γίνονται μια κιβωτός για τα παιδιά. Μια κιβωτός χαράς, δημιουργίας και Ιστορίας.Για τους ανθρώπους των ΕΛΤΑ ο πολιτισμός, η κοινωνία και το αύριο των παιδιών είναι προτεραιότητα σε κάθε συνεργασία και δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Δείτε και κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας πατώντας εδώ.

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - CHRISTMAS FESTIVAL

30 Νοεμβρίου 2018 - 6 Ιανουαρίου 2019
Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%!
(η προσφορά εξαργυρώνεται ταυτόχρονα)
Τιμή εισιτηρίου Ανέργων και Πολυτέκνων μαζί με τα προστατευόμενα μέλη: 5€
Οικογενειακό Εισιτήριο: Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€
Τιμή Παρέλασης Επίσημων Εγκαινίων: 5€

Προπώληση
viva.gr

Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά και στα ταμεία του "H Επέλαση των Ξωτικών - Christmas Festival" στις εισόδους της Τεχνόπολης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved