Ώρα για διακοπές… με το Ξενοδοχείο για Τέρατα 3!

Μπορεί το Καλοκαίρι να σας βρίσκει ακόμη στην πόλη, όμως δεν χρειάζεται να απελπίζεστε καθώς η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Feelgood θα σας ταξιδέψει… οικογενειακώς, μέσα από τους κινηματογράφους!

Ώρα για διακοπές… με το Ξενοδοχείο για Τέρατα 3!

Όλοι αξίζουν διακοπές, ειδικά ο «εργασιομανής» αγαπημένος δράκουλας των μικρών σας, Ντρακ. Ο περίφημος αυτός, ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου για Τέρατα, βάζει αντηλιακό σε όλη την οικογένεια και επιβιβάζεται σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για να ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς. Μπορεί, λοιπόν, εσείς να μην έχετε φύγει ακόμη για διακοπές, όμως το «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές», η νέα animation ταινία του Genndy Tartakovski, έρχεται για να δώσει μια ανάλαφρη διάθεση στην καθημερινότητα όλης της οικογένειας.

XENODOXEIO GIA TERATA 2

Στόχος της ταινίας είναι να σας διασκεδάσει και παράλληλα, να φέρει την οικογένειά σας πιο κοντά. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της, άλλωστε, η σειρά ταινιών «Ξενοδοχείο για Τέρατα» έχει δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό και εκεί βρίσκεται το «μυστικό» της επιτυχίας της.

Η υπόθεση της νέας κωμικής περιπέτειας, «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές», θέλει την αγαπημένη μας οικογένεια να πηγαίνει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι, ο Ντρακ, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο… αποφασίζει να περάσει καλά ο ίδιος! Ωστόσο, ενώ όλοι περνούν υπέροχα κάνοντας διάφορες δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, οι ονειρεμένες διακοπές της οικογένειας, μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέϊβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου, την Έρικα. Το πρόβλημα με εκείνη είναι πως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα -μα όλα- τα τέρατα!

XENODOXEIO GIA TERATA 3



Με χιούμορ και χαρακτήρες που αγαπούν την περιπέτεια, το «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές», θα σας διασκεδάσει οικογενειακώς στο έπακρο. Γιατί; Διότι ανοίγει έναν ολοκαίνουριο κόσμο για τους χαρακτήρες της ταινίας αλλά και τα μικρά σας αγγελούδια, τα οποία θα απολαύσουν κάθε λεπτό της ταινίας και θα «χαθούν» στο Τρίγωνο των Βερμούδων, τη χαμένη Ατλαντίδα, αλλά και σε ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο, μαζί με την τρελοπαρέα του Ντράκ!

XENODOXEIO GIA TERATA 4



Αυτή τη φορά, η Feelgood φέρνει στις αίθουσες μια πραγματικά ξεχωριστή ταινία για μικρούς και μεγάλους, ενώ σας ταξιδεύει σε φαντασμαγορικά μέρη και σας αποκαλύπτει, επιτέλους, τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων αλλά και πώς μοιάζει η χαμένη Ατλαντίδα. Αξίζει βέβαια, να σημειωθεί πως αυτή τη φορά, ο σκηνοθέτης αναλαμβάνει και χρέη συν-σεναριογράφου, με αποτέλεσμα η ταινία να έχει λιγότερο διάλογο και περισσότερη δράση! Το γεγονός αυτό θα κάνει σίγουρα το «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές», την αγαπημένη ταινία των μικρών σας, αυτό το Καλοκαίρι!

XENODOXEIO GIA TERATA 5



Ναι, οι οικογενειακές διακοπές έχουν και τα προβλήματά τους, ωστόσο, εάν είσαι παρέα με την οικογένεια του Ντράκ, όλα γίνονται πιο εύκολα και διασκεδαστικά. Δώστε, λοιπόν, αυτό το Καλοκαίρι στα μικρά σας την ευκαιρία να κάνουν την πιο όμορφη απόδραση από την πόλη. Διότι, από την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, η Feelgood φέρνει το «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές», στα συνεργαζόμενα θερινά σινεμά αλλά και σε 3D!

Δείτε το αποκλειστικό κλιπ:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved