«Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και Άλλες Ιστορίες»: Μια τρυφερή ταινία για εσάς και τα παιδιά σας

Όπως όλες οι μανούλες έτσι και εμείς ψάχνουμε κάθε μήνα να ανακαλύψουμε τις πιο διασκεδαστικές εκδηλώσεις στην πόλη για τα μικρά μας και φυσικά, αναζητούμε τις καλύτερες παιδικές ταινίες αφού ο κινηματογράφος με τα παιδιά είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμά μας.

«Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και Άλλες Ιστορίες»: Μια τρυφερή ταινία για εσάς και  τα παιδιά σας

Αυτόν τον μήνα, λοιπόν, ανακαλύψαμε μια ιδιαίτερα τρυφερή ταινία που κέρδισε το ενδιαφέρον μας χάρη στα όμορφα μηνύματα που περνάει αλλά και στις εικόνες της που μας «ταξιδεύουν» στα παλιά, καλά παραμύθια και μας θυμίζουν κάτι από τους μύθους του Αισώπου!

noel3

Ο λόγος για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και Άλλες Ιστορίες» η οποία μπήκε στη δική μας λίστα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

noel5

Από τη Γαλλία με αγάπη

Ο Γάλλος animateur Benjamin Renner αποφάσισε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το κόμικ του «The Big Bad Fox» και σε συνεργασία με τον Patrick Imbert, δημιούργησε ένα animated αριστούργημα για μικρούς αλλά και μεγάλους λάτρεις του κινηματογράφου. Το σίγουρο είναι πως αν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη γαλλικής παραγωγής ταινία κινουμένων σχεδίων «Ερνέστ και Σελεστίν» του Renner, τότε ξέρετε ότι θα δείτε ένα φιλμ που έχει γίνει με πολύ μεράκι και αγάπη για τα παιδιά και τα κινούμενα σχέδια.

noel

Τι θα δείτε

Τρεις ξεχωριστές ιστορίες με πρωταγωνιστές ζωάκια της εξοχής είναι αρκετές για να σας αποδείξουν ότι η ζωή στην ύπαιθρο δεν είναι πάντα όσο ειρηνική και ήσυχη φαίνεται. Πόσω μάλλον σε μια φάρμα όπου μια αλεπού (που δεν φαίνεται ούτε είναι τόσο κακιά όσο θέλει να δείχνει) κάνει τη… μαμά σε μια ομάδα από κοτοπουλάκια, ένα κουνέλι νομίζει ότι είναι πελαργός και μια πάπια θέλει να γίνει ο… Άγιος Βασίλης!

noel 4

Οι παραπάνω είναι μερικοί μόνο από τους γλυκύτατους χαρακτήρες που θα απολαύσει στις κινηματογραφικές αίθουσες όποιος παρακολουθήσει τη νέα και απίστευτα χιουμοριστική ταινία του Γάλλου Benjamin Renner η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένη στα ελληνικά από τη Spenztos Film. Εκτός, όμως, από τους animated χαρακτήρες, το σημαντικό για εμάς είναι ότι η μεγάλη… κακιά αλεπού και οι άλλες ιστορίες φέρνουν στο σήμερα κάτι από τη λάμψη και τη «ζεστασιά» των παραμυθιών μιας άλλης εποχής, των παραμυθιών που μεγάλωσαν με τρυφερότητα και αγάπη πολλές γενιές.

noel 1

Αν ψάχνετε, λοιπόν, να βρείτε πού θα κάνετε την επόμενη κινηματογραφική «απόδραση» με τα παιδιά σας, τότε πιστέψτε πως μια αλεπού (που δεν είναι τόσο κακιά όσο θέλει να δείχνει), ένα κουνέλι που για κάποιον λόγο πιστεύει πως ότι είναι… πελαργός και μια πάπια που θέλει να γίνει ο Άγιος Βασίλης, θα σας συγκινήσουν και θα κάνουν εσάς και τα παιδιά σας να γελάσετε με την καρδιά σας.

Το σίγουρο είναι πως αν νομίζατε ότι η ζωή στη φάρμα είναι απλή… έπειτα από αυτή την ταινία θα σκεφτείτε το ξανά!

Δείτε το τρέιλερ



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved