Θεατρική παράσταση: H «Φτέρενη κόρη» για δύο εορταστικές παραστάσεις στο Olvio

Αποχαιρετώντας τον παλιό χρόνο και καλωσορίζοντας τον καινούργιο, η «Φτέρενη Κόρη» επιστρέφει στην Αθήνα, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 στο Θέατρο Olvio.

Θεατρική παράσταση: H «Φτέρενη κόρη» για δύο εορταστικές παραστάσεις στο Olvio

ια 2 μόνο παραστάσεις στην αλλαγή του χρόνου, η Ομάδα Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ παρουσιάζει ένα άπαικτο ελληνικό λαϊκό παραμύθι, με μεσαιωνικές καταβολές, για μικρούς και μεγάλους.

Έπειτα από ένα χρόνο σκηνικής ύπαρξης και έχοντας αγαπηθεί από θεατές διαφόρων ηλικιών στην Αθήνα, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Λαμία και τη Ρόδο, η «Φτέρενη Κόρη» συνεχίζει το ταξίδι της αναδεικνύοντας την ομορφιά της διαφορετικότητας και την αξία της πίστης, της καρτερίας και της ανθρωπιάς στη ζωή μας…

Το έργο

«Η Φτέρενη Κόρη» είναι μια μαγεμένη κοπέλα που από πεντάμορφη κατάντησε πουλί, αποδεχόμενη στωικά τη μοίρα της. Με δύναμη ψυχής και καρτερία θα υπομείνει το «γραφτό» της, θα αντιμετωπίσει την αποκρουστική όψη της αλλά κυρίως τον εμπαιγμό και τα γέλια που αυτή προκαλεί στον κόσμο που δεν έμαθε να αποδέχεται το άλλο, το διαφορετικό∙ αυτό που δεν είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.culturenow.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved