Πώς μπορούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν εκπαιδευτικά τα Fidget Spinners

Τα fidget spinners έχουν «τρελάνει» τα παιδιά παγκοσμίως. Όπου και αν γυρίσεις το κεφάλι σου θα δεις πιτσιρίκια που κρατούν στο χέρι κάποιο fidget spinner.

Πώς μπορούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν εκπαιδευτικά τα Fidget Spinners

Γνωρίζατε όμως, ότι αυτά τα παιχνίδια που κάποιοι γονείς θεωρούν ενοχλητικά και ακατάλληλα για τα παιδιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά παιχνίδια;

Με μια μικρή έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο, βρήκαμε πώς αλλιώς μπορούν τα παιδιά να παίξουν με αυτή την τρελή πολύχρωμη σβούρα.

1. Χρόνος για να βουρτσίσει ένα παιδί τα δόντια

Αν το μικρό σας βιάζεται να πλύνει τα δόντια του, απλά ζητήστε του να γυρίσει τη σβούρα και να αρχίσει να πλένει τα δόντια του μέχρι το spinner να σταματήσει να γυρίζει.

spinner

2. Ζωγραφική

Βάλτε ένα στυλό στο spinner και αρχίστε να σχεδιάζετε κύκλους. Χρησιμοποιήστε ακόμη και μαρκαδόρους ή χρώματα.

3. Χρόνος για τα μαθηματικά

Θέλετε να κάνει γρήγορα τις μαθηματικές του ασκήσεις; Απλά στριφογυρίστε το spinner και ζητήστε του να τελειώσει πριν σταματήσει να γυρίζει.

spinner2

4. Βρες τις όμοιες κάρτες

Παίξτε με το παιδί σας το παιχνίδι με τις όμοιες κάρτες. Όποιος βρει τις περισσότερες πριν σταματήσει το spinner, κερδίζει.

5. Φτιάξε ένα παζλ

Και σε αυτή την περίπτωση το spinner μπορεί να λειτουργήσει ως ρολόι. Απλά πείτε του παιδιού σας να φτιάξει ένα παζλ, μέχρι να σταματήσει το spinner να γυρίζει.

Διαβάστε επίσης:

Μετατρέψτε τα fidget spinners στα ωραιότερα διακοσμητικά για τα γλυκά σας (vid)

Fidget Spinner: Το νέο παιχνίδι που έχει ξετρελάνει τα παιδιά, εγκυμονεί κινδύνους;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved