Φέτος κάνουμε Πάσχα στο Kidom παρέα με τα Στρουμφάκια!

Πάσχα. Όλα είναι ιδανικά φέτος. Τέλειος καιρός, ανθισμένα λουλούδια.. Όλα σε προτρέπουν να βγεις από το σπίτι για όμορφες βόλτες στον ανοιξιάτικο ήλιο.

Φέτος κάνουμε Πάσχα στο Kidom παρέα με τα Στρουμφάκια!
Carousel kidom 0442 2o

Σαν καλή νονά και γω, βγήκα με το βαφτισιμιό μου να αγοράσουμε τα Πασχαλινά του δώρα και βεβαίως να περάσουμε τη μέρα μαζί. Όταν ρώτησα τον μικρό πού ήθελε να πάμε βόλτα, εκείνος μου ζήτησε να πάμε στο Kidom, μιας και αυτή την περίοδο με αφορμή την νέα του ταινία, φιλοξενεί και δύο αγαπημένα Στρουμφάκια!. Εγώ, μιας και δεν είμαι ακόμα μαμά δεν είχα ξαναπάει ποτέ, αλλά μόνο και μόνο από τον ενθουσιασμό του μικρού ο οποίος και πρότεινε να πάμε, είχα μεγάλη περιέργεια.

XIG 3329

Το Kidom είναι το μικρότερο πάρκο του Allou! Fun Park το οποίο απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η διασκέδαση είναι ανάλογη με το μέγεθός του! Πραγματικά είναι ένα μαγικό μέρος! Περνώντας τις τεράστιες πύλες του Kidom, αντικρίζεις ένα τεράστιο πανέμορφο Carousel, τρενάκια, μία πανέμορφη λίμνη με βαρκάκια κύκνους, ιπτάμενα ελεφαντάκια, αλλά και έναν πολύ μεγάλο χώρο με φουσκωτά. Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom εκτός από τεράστια φουσκωτά φιλοξενεί μία πανύψηλη τσουλήθρα για καταβάσεις με σαμπρέλα και παιχνίδια σκαλφαλώματος. Μόνο εδώ υπάρχει και ειδική baby zone με φουσκωτά για τους μπόμπιρες έως 3 ετών που τους προσέχει έξτρα προσωπικό.

XIG 3343

Αυτό που με κατενθουσίασε όμως, εκτός από τον παραμυθένιο χώρο και τα παιχνίδια, ήταν δύο πολύ πολύ γνώριμες -ακόμα και σε εμένα- φιγούρες. Πίσω από το τεράστιο Carousel μας περίμεναν ο Μπαμπαστρούμφ και η γλυκιά Στρουμφίτα! Οι δύο ήρωες της νέας ταινίας «Τα Στρουμφάκια - το Χαμένο Χωριό» που κάνει θραύση στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Kidom όλες τις διακοπές του Πάσχα. Καθημερινά μέχρι και τις 23 Απριλίου περιμένουν τα παιδιά για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν οι οποίοι χόρευαν στον ρυθμό της μουσικής και φωτογραφίζονταν με τον κόσμο. Φυσικά δεν χάσαμε ευκαιρία να πάμε και εμείς να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Αναμνηστικά δωράκια από την ταινία θα κληρώνονται επίσης καθημερινά.

Μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού, και άπειρες στιγμές γέλιου, μπορώ να πω πως και ο βαφτισιμιός μου αλλά και εγώ, περάσαμε φανταστικά. Στο τέλος απολαύσαμε ένα μοναδικό γεύμα στα Goodys του Kidom συζητώντας πόσο όμορφα περάσαμε, παρ όλο που μείναμε φέτος στην Αθήνα.

Toto Express kidom 0396

• Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εμφανίσεων του Μπαμπαστρουμφ και τις Στρουμφίτας μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.allou.gr/gr/enimerosou/ta-nea/?Newsid=44

• Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
Ωράριο λειτουργίας: Μ. Δευτέρα - Μ. Πέμπτη: 10:00 - 23:00
Μ. Παρασκευή: 13:00 - 21:00
Μ. Σάββατο 10:00 - 22:00
Κυριακή του Πάσχα - Κυριακή του Θωμά: 10:00 - 24:00
Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved