«Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» - Η δράση που έγινε παράδοση

Για 32η χρονιά το δίκτυο των ΕΛΤΑ είναι έτοιμο να υποδεχτεί - και να απαντήσει - στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη. 

Άλκηστις Κοϊνάκη
«Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» - Η δράση που έγινε παράδοση

«Ο Άγιος Βασίλης είναι ένας σημαντικός μύθος για τα παιδιά» αναφέρει στο Mothersblog.gr η ψυχολόγος, Μαρίνα Μόσχα και εξηγεί: «Μέσα του κρύβονται συμβολισμοί και έννοιες όπως αυτές της καλοσύνης, της προσφοράς και της αγάπης. Επίσης, ο μύθος του Άγιου Βασίλη διεγείρει την παιδική φαντασία και τη δημιουργικότητα.»

Ο Άγιος Βασίλης είναι ο πρωταγωνιστής τον γιορτών και κάθε Χριστούγεννα τα παιδιά περιμένουν με λαχτάρα να πάρουν χαρτί και στυλό και να γράψουν στο γράμμα τους επιθυμίες τους, ευχές, σκέψεις.

Το ίδιο θα κάνουν και φέτος και τα ΕΛ.ΤΑ., για ακόμα μία χρονιά βάζουν το λιθαράκι τους σε αυτό.

Για 32η χρονιά, τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων έχουν τοποθετηθεί έξω από τα κεντρικά καταστήματα της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ είναι έτοιμο να υποδεχτεί - και να απαντήσει - στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Τη μεταφορά φέτος αναλαμβάνει ο Πίξελ, ο ψηφιακός ταχυδρόμος και βοηθός του Άγιου Βασίλη, που μπορούν να γνωρίσουν τα παιδιά στο https://hohoho.elta.gr/.

Στη διαδραστική ιστοσελίδα των ελληνικών ταχυδρομείων μπορείτε να βρείτε:

  • Βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για το πώς να γράψετε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη
  • Παζλ και παιχνίδια μνήμης

Εκτυπώστε χριστουγεννιάτικες σελίδες δωρεάν για να γράψετε το γράμμα σας

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν σχεδιάσει τέσσερα διαφορετικά επιστολόχαρτα για να εκτυπώσετε και να γράψετε το γράμμα σας.

Αν κάποιο από τα παραπάνω δεν σας καλύπτει, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ακόμα περισσότερες σελίδες για να διαλέξετε όποια θέλετε και να την εκτυπώσετε δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved