Η ταινία «Ευχή» της Disney από 23 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

Η ταινία κυκλοφορεί από την feelgood.

Η ταινία «Ευχή» της Disney από 23 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

Μια επική µουσική κωµωδία κινουµένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του βραβευµένου µε Όσκαρ Chris Buck (ταινίες Frozen-Ψυχρά κι Ανάποδα), µε πρωταγωνίστρια την αξιαγάπητη Άσα που µε το πάθος της κάνει µία ευχή τόσο δυνατή που εκπληρώνεται µε τη βοήθεια του σύµπαντος.

Η Disney τιµά τα 100 χρόνια κινηµατογραφικής και µουσικής µαγείας µε µία συναρπαστική, πρωτότυπη ιστορία µε αξέχαστους χαρακτήρες και ολοκαίνουρια τραγούδα των Julia Michaels και Benjamin Rice, εκπληρώνοντας για µία ακόµα φορά την Ευχή των θεατών για συναρπαστικές ιστορίες.

Στο µαγικό βασίλειο του Ρόσας, η Άσα, µια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει µια τόσο δυνατή ευχή που εκπληρώνεται από µία συµπαντική δύναµη, µε τη µορφή µιας µικρής µπάλας µε άπειρη ενέργεια, που ακούει στο όνοµα Αστέρι. Μαζί, η Άσα και το Αστέρι αντιµετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, για να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως, όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδέεται µε τη µαγεία των αστεριών, συµβαίνουν θαύµατα.

WISH.jpg

Οι χαρακτήρες

Άσα

(µε τις φωνές των Ariana DeBose /Ερασµίας Μαρκίδη)

Η Άσα είναι µία πανέξυπνη κοπέλα γεµάτη ιδανικά, που λατρεύει την οικογένεια και την κοινότητά της. Γεµάτη ενέργεια, είναι ένα ενθουσιώδες µέλος της κοινότητάς της που καλωσορίζει µε περηφάνια όποιον έρχεται στον τόπο της γεµάτος όνειρα και ελπίδα.

Μαγκνίφικο

(µε τις φωνές των Chris Pine/ Χρήστου Θάνου)

Ο βασιλιάς Μαγκνίφικο είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο βασίλειο του Ρόσας, εκεί που εκπληρώνονται οι ευχές. Άνθρωποι από όλο τον κόσµο έρχονται για να εναποθέσουν τις ευχές τους στον Μαγκνίφικο, έναν γοητευτικό και σίγουρο για τον εαυτό του βασιλιά που υπόσχεται ότι κάποια µέρα θα τις εκπληρώσει. Είναι ο µόνος που αποφασίζει ποιες ευχές θα πραγµατοποιηθούν και πότε. Όµως, οι προθέσεις του δεν είναι έντιµες.

Βαλεντίνο

(με τις φωνές των Alan Tudyk/Ανδρέα Ευαγγελάτου )

Ο Βαλεντίνο είναι ένα πεισματάρικο κατσικάκι που ακολουθεί την Άσα παντού. Το αξιολάτρευτο ζωάκι μπορεί να γίνει παράδειγμα στους ανθρώπους για το τι σημαίνει επιμονή, ειδικά όταν το Αστέρι τού χαρίζει τη δύναμη του λόγου.

WISH

Αµάγια

(με τις φωνές των Angelique Cabral/ Νίνας Μαζάνη)

Η βασίλισσα Αμάγια είναι η σύζυγος και το φερέφωνο του βασιλιά Μαγκνίφικο. Ο βασιλιάς, και η σίγουρη για τον εαυτό της βασίλισσα υποστηρίζουν την Άσα στο να κατακτήσει έναν από τους πιο περιζήτητους ρόλους στο βασίλειο: να γίνει ημαθητευόμενη του βασιλιά. Αγαπά τον σύζυγο της, αλλά δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη της.

Σαµπίνο

(με τις φωνές των Victor Garber/Κώστα ∆αρλάση)

Ο Σαμπίνο είναι ο εκατονταετής παππούς στη Άσα. Είναι ευγενικός και τρυφερός και η Άσα τον λατρεύει. Περιμένει υπομονετικά να εκπληρωθεί η ευχή του. Σακίνα (με τις φωνές των Natasha Rothwell/Τάνιας Παλαιολόγου ). Η Σακίνα είναι η τρυφερή και υποστηρικτική μητέρα της Άσα. Αναγνωρίζει και τιμάει το πάθος της κόρης της, αλλά ανησυχεί για το μοναχοπαίδι της, ειδικά όταν η Άσα αρχίζει να αμφισβητεί τα κίνητρα του βασιλιά.

WISH

Γκάµπο

(με τις φωνές των Harvey Guillén/Παναγιώτη Αποστολόπουλου)

Ο Γκάμπο είναι ετοιμόλογος και πιάνει τα πάντα. Είναι κυνικός και λίγο γκρινιάρης, αλλά έχει χρυσή καρδιά κι ας την κρύβει. Είναι ρεαλιστής και δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Σάφι

(με τις φωνές των Ramy Youssef/Γιάννη Λάφη)

Η μόνιμα κόκκινη μύτη του ταλαιπωρείται από χιλιάδες αλλεργίες με αποτέλεσμα να φταρνίζεται συνέχεια.

Ντάλια

(με τις φωνές των Jennifer Kumiyama/ Στεφανίας Φιλιάδη)

Η καλύτερη φίλη της Άσα, είναι μία καταξιωμένη ζαχαροπλάστρια που δημιουργεί μαγικά γλυκά, όπως μπισκότα που απεικονίζουν τον βασιλιά.

Σάιµον

(με τις φωνές των Evan Peters/Πάρη Παρασκευάδη)

Ο Σάιμον είναι ένας δυνατός τύπος με χρυσή καρδιά και ένα μόνιμο χασμουρητό. Θέλει να γίνει πολεμιστής, αλλά είναι συνεχώς σε μία ονειρική κατάσταση.

WISH

Χαλ

(µε τις φωνές των Niko Vargas/ Πηνελόπης Σκαλκώτου)

Η Χαλ είναι η αισιόδοξη φίλη που φέρνει χαρά σε κάθε συνθήκη. Βλέπει πάντατη θετική πλευρά των πραγµάτων, ακόµα και όταν φοβάται ή εκνευρίζεται.

Μπαζίµα

(µε τις φωνές των Della Saba/ Δανάης Τσούµου)

Είναι λίγο ντροπαλή στην αρχή, αλλά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Είναι εσωστρεφής και δεν συµµετέχει πάντα κατευθείαν, αλλά παίρνει τον χρόνο της.

Ντάριο

(µε τις φωνές των Jon Rudnitsky/ Κωνσταντίνου Κλαυδιανού)

Ένας ευγενικός νεαρός, ένας αξιαγάπητος τύπος. Έχει µεγάλη καρδιά, αλλά ζει στον κόσµο του. Κάθε τόσο ξεστοµίζει κάτι ευφυέστατο και ξαφνιάζει τους πάντες.

WISH

Συντελεστές

Σενάριο:

Jennifer Lee, Allison Moore

Σκηνοθεσία:

Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Ακούγονται:

Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Angelique Cabral,

Victor Garber, Natasha Rothwell, Jennifer Kumiyama,

Harvey Guillén, Niko Vargas, Evan Peters, Ramy Youssef,

Jon Rudnitsky, Della Saba

Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται:

Ερασµία Μαρκίδη, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος,Νίνα Μαζάνη, Κώστας Δαρλάσης, Τάνια Παλαιολόγου, Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος,Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πάρις Παρασκευάδης,Γιάννης Λάφης, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Δανάη Τσούµου

Τραγούδια:

Julia Michaels, Benjamin Rice

Μουσική:

Dave Metzger

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved