Χουχουλιάστε με αυτές τις 6 χειμωνιάτικες χρωμοσελίδες

Διασκεδαστικές χειμωνιάτικες χρωμοσελίδες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Χουχουλιάστε με αυτές τις 6 χειμωνιάτικες χρωμοσελίδες
Bigstock

Οι μέρες έχουν μικρύνει, η θερμοκρασία έχει πέσει, τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, πράγμα που σημαίνει ότι έρχονται και οι δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τα παιδιά μέσα στους εσωτερικούς χώρους και δίνουμε πόντους μπόνους σε όλους τους γονείς που ασχολούνται τόσο με τη δημιουργικότητα όσο και με τη μάθηση των παιδιών τους, εκμεταλλευόμενοι την παραμονή στο σπίτι αν βρέχει, έχει κρύο ή όταν το παιδί δεν έχει σχολείο.

Ετοιμαστείτε να στολίσετε το σπίτι με κομμένες νιφάδες χιονιού και DIY χειροτεχνίες που θα τοποθετήσετε στο ψυγείο. Μια και βρισκόμαστε σε περίοδο γιορτών, οι ζωγραφιές με θέμα τον χειμώνα αποτελούν το τέλειο χειροποίητο δώρο για τη γιαγιά, τον παππού, το νονό, τη νονά, τον θείο, τη θεία και τους λοιπούς συγγενείς.

Κατεβάστε αυτές τις 6 δωρεάν χειμωνιάτικες χρωμοσελίδες

Πώς θα τις κατεβάσετε: Δεξί κλικ στην εικόνα και έπειτα επιλέγετε αποθήκευση στον υπολογιστή σας.

Ζωγραφίζοντας χιονονιφάδες

Μια τέλεια χειμωνιάτικη μέρα περιλαμβάνει ζεστή σοκολάτα και ζωγραφική χιονονιφάδων. Bonus: βοηθήστε τα μικρά σας να κόψουν τις χιονονιφάδες, κρεμάστε τις σε μια κορδέλα και τέλος διακοσμήστε το δωμάτιο ή κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Hello Winter

Καλωσορίστε τον χειμώνα με μια απίθανη χρωμοσελίδα που γράφει «Χειμώνα καλωσόρισες» στα αγγλικά.

Στολίδια σε χρωμοσελίδες

Αυτή η απίθανη χρωμοσελίδα είναι ιδανική για την περίοδο των γιορτών. Ζωγραφίστε στολίδια και κρεμάστε τα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ή τις πόρτες του σπιτιού.

Τ για τον τάρανδο

Μάθετε στα παιδιά πώς να γράφουν τη λέξη τάρανδος, ζωγραφίζοντας έναν από τους πιο σημαντικούς συντρόφους του Άγιου Βασίλη.

Gingerbread σπιτάκι

Δεν φτιάξατε ζαχαρωτό σπιτάκι από μπισκότα; Κανένα πρόβλημα. Ζωγραφίστε ένα μαζί με τα παιδιά σας. Bonus: τα ζαχαρωτά μπορούν να έχουν όποιο χρώμα θέλουν τα παιδιά.

Λέγοντας τα κάλαντα

kalanta-xromoselides.jpg

Ο καλύτερος τρόπος για να ακούσουν τα παιδιά τα κάλαντα μέσα στην ημέρα. Πατήστε το play και ζωγραφίστε παρέα την απίθανη χρωμοσελίδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved