Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά

Ζωγραφίστε, κόψτε και φτιάξτε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με τα παιδιά στο σπίτι.

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά
Bigstock

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και τα παιδιά ανυπομονούν να κλείσουν τα σχολεία. Τα περισσότερα σπίτια έχουν διακοσμηθεί γιορτινά, τα στεφάνια έχουν κρεμαστεί στις πόρτες, τα λαμπάκια αναβοσβήνουν και οι φούρνοι ψήνουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Τι μπορεί να κάνει όμως ένας γονιός με νήπια στο σπίτι για να τα απασχολήσει δημιουργικά μέχρι να έρθουν οι γιορτές; Μπορεί να φτιάξει μαζί τους γιορτινές γιρλάντες που θα διασμήσουν τα παράθυρα στο παιδικό δωμάτιο, τους τοίχους ή γιατί όχι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πάντα μια τελευταία πινελιά και δη από τα χεράκια των παιδιών μπορεί να μπει στο δέντρο, έτσι δεν είναι;

Ζωγραφίστε τα σχέδια

Δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στη ζωγραφική. Εμείς για να σας βοηθήσουμε, σας δίνουμε παρακάτω δωρεάν σχέδια που μπορείτε να εκτυπώσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τα παιδιά σας; Να τα ζωγραφίσετε.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο, καραμέλες και gingerbread ανθρωπάκια περιμένουν να γεμίσουν με χρώμα.

*Για να τις αποθηκεύσετε, κάντε δεξί κλικ επάνω στις εικόνες, επιλέξτε αποθήκευση στο desktop. Για να τις εκτυπώσετε, βρείτε της στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε εκτύπωση.

Κρεμάστε τα

Αφού ζωγραφίσετε τα σχέδια που σας έχουμε δώσει πιο πάνω, κόψτε τα και έπειτα με ένα συρραπτικό πιάστε τα επάνω σε μια μεγάλη κορδέλα.

Αφήστε αρκετό κενό μεταξύ των σχεδίων. Μπορείτε να κάνετε μονοθεματικές γιρλάντες (μόνο με καραμέλες) ή πολυθεματικές γιρλάντες, τοποθετώντας εναλλάξ τα παραπάνω σχέδια.

https://www.instagram.com/p/Clx27xUrYeI

Αφού ετοιμάσετε τη γιρλάντα με τη βοήθεια των παιδιών σας και αφού τη φτιάξετε τόσο μεγάλη όσο θέλετε να είναι, δεν έχετε παρά να την κρεμάσετε στο παράθυρο, την πόρτα, τον τοίχο ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/Clx2UTlLyqS
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved