Halloween sudoku για παιδιά

Εκτυπώστε τα δωρεάν και ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να παίξουν αυτό το παιχνίδι.

Halloween sudoku για παιδιά
Bigstock

Το Sudoku είναι ένα παιχνίδι που έγινε δημοφιλές στην Ιαπωνία τη δεκαετία του '90. Οι παίκτες πρέπει να συμπληρώσουν τα κενά κουτιά με αριθμούς μεταξύ των αριθμών 1 και 9 με τον μοναδικό κανόνα ότι κανένας ίδιος αριθμός δεν μπορεί να επαναληφθεί σε κάθε σειρά (κάθετη ή οριζόντια).

Το Sudoku για παιδιά (αυτό που θα σας δώσουμε εμείς σήμερα) είναι πολύ πιο απλό και αντί για αριθμούς έχει halloween εικόνες. Καπέλα μαγισσών, καραμέλες, κολοκύθες, αράχνες και νυχτερίδες, είναι μερικά από τα εικονίδια που θα πρέπει να βάλουν στο σωστό κενό κουτί.

Τα οφέλη του sudoku στα παιδιά

Το sudoku γυμνάζει τον εγκέφαλο και βοηθά στην συγκέντρωση και τη μνήμη του παιδιού. Επιπλέον εξασκεί την αντίληψη, τη λογική και φυσικά τον συντονισμό.

Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτού του είδους τα παιχνίδια ενισχύουν τη φαντασία και την υπομονή. Κάτι που τα παιδιά μικρότερης ηλικίας δεν έχουν.

Μέσα από το παζλ sudoku επιπλέον, ένα παιδί μπορεί να μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του.

Halloween sudoku για παιδιά - Εκτυπώστε τα δωρεάν

Με αφορμή το Halloween μιας και στο παρελθόν σας έχουμε δώσει χρωμοσελίδες για να διασκεδάσουν τα μικρά σας, αποφασίσαμε φέτος να σας δώσουμε παζλ sudoku που θα ξετρελάνουν τα μικρά σας.

Όπως θα δείτε και εσείς είναι εύκολα στη λύση τους. Κάποια συνοδεύονται και από τις απαντήσεις τους, γι' αυτό φροντίστε -όταν τα εκτυπώσετε- να τα κρύψετε για να μην «κλέψουν».

Πώς θα τις εκτυπώσετε;

Τα βήματα είναι απλά:

Βήμα 1ο: Κάντε δεξί «κλικ» επάνω στη φωτογραφία που θέλετε.

Βήμα 2ο: Επιλέξτε «open image in a new tab»

Βήμα 3ο: Αποθηκεύστε την φωτογραφία στον υπολογιστή σας.

Βήμα 4ο: Εκτυπώστε τη.

sudoku-halloween-gia-paidia-(5).jpg

Bigstock
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved