Dino Days: Οι δεινόσαυροι ήρθαν στο Kidom και σας περιμένουν να τους συναντήσετε

Kidom στο Allou! Fun Park - To βασίλειο των παιδιών

Νίκη Παπανικολάου
Dino Days: Οι δεινόσαυροι ήρθαν στο Kidom και σας περιμένουν να τους συναντήσετε

Οι δεινόσαυροι ανέκαθεν γοήτευαν τα παιδιά κάθε ηλικίας. Η αγάπη τους γι΄αυτά τα προϊστορικά ζώα δεν περιορίζεται μόνο στις φιγούρες αλλά επεκτείνεται στις ταινίες, τα βιβλία, τα παζλ, στα παιχνίδια.

Φανταστείτε λοιπόν το παιδί σας που λατρεύει τους δεινόσαυρους και ξέρει να τους ξεχωρίζει έναν προς έναν, να έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα χώρο που θυμίζει Jurassic Park.

Kι αυτός δεν είναι άλλος από το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, που υποδέχεται τους απίθανους δεινόσαυρους.

kidom1

Έως τέλη Μαΐου τα γιγάντια προϊστορικά πλάσματα θα σας περιμένουν να περπατήσετε ανάμεσά τους και να ζήσετε μια ξεχωριστή περιπέτεια γνωρίζοντας από κοντά τους τεράστιους δεινόσαυρους που θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μόνο πώς κινούνται αλλά και τον τρόπο που βρυχώνται.

Όλοι οι δεινόσαυροι θα είναι στο Kidom, ο εκθαμβωτικός Τυραννόσαυρος αλλά και ο υπέροχος Τρικεράτωψ. Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι…

kidom3

Η περιπέτεια τώρα ξεκινά

Η βόλτα στο Kidom στο Allou! Fun Park κρύβει πολλές εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες.

Κατά την επίσκεψή σας, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στο παρελθόν, θα γίνουν εξερευνητές και κυρίως θα μάθουν διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους δεινόσαυρους.

Όλα όσα θέλουν να ξέρουν - κι εσείς μαζί - για τα απίθανα αυτά πλάσματα, θα τα γνωρίσουν στο Kidom. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, για όλα τα υπόλοιπα έχει φροντίσει το Kidom.

kidom7

Μοναδικά παιχνίδια και δώρα

Κατά την παραμονή σας στους χώρους του Kidom οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ όπως και η διασκέδαση. Τα παιδιά θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία συμμετέχοντας σε μια περιπέτεια που τα έχει όλα: αγωνία, δράση αλλά και δώρα.

Συγκεκριμένα, θα κληθούν να βοηθήσουν τον παλαιοντολόγο να βρει, τα καλά κρυμμένα αυγά των δεινοσαύρων, να ανακαλύψουν τους δεινοσαύρους με σετ παιχνιδιού PLAY-DOH, να παίξουν με Nerf εκτοξευτές και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

kidom

Και έχει και συνέχεια…

Το παιχνίδι συνεχίζεται στην PLAYMOBIL όπου τα παιδιά θα παίξουν με την ψυχή τους και θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για απίθανα PLAYMOBIL δώρα. Θα μπορούν επίσης να φωτογραφηθούν, για να θυμούνται αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, στο τζιπ του φύλακα.

kidom6

Καινούριος παιχνιδότοπος PlayLand

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια.

kidom9

Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον

Γιατί το Kidom αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

kidom4

Διασκεδάζουμε με Ασφάλεια:

  • Η είσοδος στο πάρκο γίνεται με υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών). Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών εισέρχονται με δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου.
  • Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας προστασίας στις ουρές αναμονής, κατά την είσοδο στα παιχνίδια, και τους κοινόχρηστους χώρους με συνωστισμό. Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας στους κλειστούς χώρους
  • Ειδικές σημάνσεις για τήρηση αποστάσεων υπάρχουν σε όλους τους χώρους του πάρκου για διευκόλυνση των επισκεπτών.
  • Αντισηπτικό διάλυμα είναι διαθέσιμο σε όλα τα παιχνίδια αλλά και σε πολλά σημεία μέσα στο πάρκο.
  • Όλα τα παιχνίδια και οι επιφάνειες αφής απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.
  • Ηχητικές αναγγελίες θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του πάρκου υπενθυμίζοντας πώς παίζουμε με ασφάλεια.
kidom5

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο Λειτουργίας: 16:30-23:30

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:

18 Απριλίου 2022 – 1 Μαΐου 2022, 10:00 – 23:30
22/04/2022: 13:00 - 21:00
23/04/2022: 10:00 - 22:00

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved