Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά στο σπίτι

  • Κατασκευές για παιδιά με ζυμαρικά
  • Ζωγραφική για παιδιά
  • Πειράματα για παιδιά
  • Μαγειρέψτε παρέα
Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά στο σπίτι

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» σαρώνει την Αττική και πολλά σχολεία σήμερα παρέμειναν κλειστά. Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά στο σπίτι για να τα απασχολήσετε και να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί; Κατασκευές, πειράματα, ζωγραφιές και πολλά πολλά ακόμα. Παρακάτω οι προτάσεις μας

Κατασκευές για παιδιά με ζυμαρικά

Για να φτιάξετε κατασκευές δεν χρειάζεστε πολλά υλικά. Αρκούν αυτά που ήδη έχετε σπίτι σας και οι μαμάδες που δημιούργησαν το κανάλι «What’s Up Moms» στο YouTube μας προτείνουν δραστηριότητες με ζυμαρικά. Δείτε τρεις δραστηριότητες με ζυμαρικά, πλαστελίνη και άλλα υλικά που ήδη έχετε στο βίντεο που ακολουθεί.



Ζωγραφική για παιδιά

Η ζωγραφική είναι μία δραστηριότητα που όλα τα παιδιά λατρεύουν. Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ζωγραφιές με την παλάμη του χεριού σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο βίντεο που ακολουθεί. Κοτούλες, ψαράκια και πολλά πολλά ακόμα.





Πειράματα για παιδιά

Είναι και εσάς το παιδί σας ένας μικρός επιστήμονας που λατρεύει να εξερευνά και να ανακαλύπτει; Εδώ στο Mothersblog.gr, σας έχουμε δείξει πολλά πειράματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με υλικά που βρίσκονται στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Μαγειρέψτε παρέα

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και πολύ ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξοικειώνονται με τροφές και υλικά, εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες. Μπείτε μαζί με τα μικρά σας στην κουζίνα και φτιάξτε ζεστά ροφήματα και λιχουδιές.

Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι λαχταριστά μπισκότα με βρόμη και φυστικοβούτυρο. Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved