Απόκριες 2022: Iδέες για face painting της τελευταίας στιγμής

Εντυπωσιακά face paintings που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας

Απόκριες 2022: Iδέες για face painting της τελευταίας στιγμής
Ιnstagram @ wowfactorfaces

Μπορεί λόγω πανδημίας να έχουν ακυρωθεί για ακόμα μια χρονιά, πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις, όμως σαφώς είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με δύο χρόνια πριν.

Μάλιστα αρκετοί δήμοι διοργανώνουν αποκριάτικα εργαστήρια και παραστάσεις για παιδιά, μέχρι και σήμερα, τηρώντας φυσικά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ανεξάρτητα από αν θα συμμετέχετε σε κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις, μπορείτε απλά να ντυθείτε μαζί με το παιδί σας ( αν φυσικά σας αρέσουν οι μεταμφιέσεις) και να πάτε μια όμορφη βόλτα στην Πλάκα, το Ζάππειο ή σε κάποιο μεγάλο πάρκο.

Εφοδιαστείτε με κομφετί και σερπατίνες και διασκεδάστε με τη ψυχή σας ( μην ξεχάσετε να μαζέψετε, ειδικά από το πάρκο, τις σερπατίνες φεύγοντας).


https://www.instagram.com/p/CRHFNiTJUOa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Face painting

Αν τα παιδιά σας δεν θέλουν να ντυθούν ή ακόμα καλύτερα θέλουν εκτός από τη στολή τους κι ένα εντυπωσιακό βάψιμο, σας έχουμε ιδέες.

Αλλωστε, ένα γρήγορο και εντυπωσιακό face painting, πάντα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.Επιπλέον, εφόσον μάθετε αυτό το face painting, μπορείτε να το αξιοποιήσετε και σε κάποιο παιδικό πάρτι για να βάψετε τους μικρούς σας καλεσμένους.

Δείτε τι θα χρειαστείτε και τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved