Επιστροφή στο σχολείο: Χρωμοσελίδες με θέμα το σχολείο

Εκτυπώστε χρωμοσελίδες δωρεάν!

Επιστροφή στο σχολείο: Χρωμοσελίδες με θέμα το σχολείο

Τα παιδιά των βρεφονηπιακών και των παιδικών σταθμών έχουν αρχίσει ήδη τα... μαθήματα. Όπου μαθήματα, βάλτε διαπαιδαγώγηση, ζωγραφιές, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και φυσικά παιχνίδι. Πολύ παιχνίδι.

Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα αρχίσουν στις 13 του μήνα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας και εμείς είμαστε εδώ για ακόμη μια φορά με ενδιαφέρονται και ενημερωτικά άρθρα γύρω από αυτό το θέμα.

Αφού έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και έχετε αρχίσει ήδη να βάζετε σε πρόγραμμα ύπνου τα μικράκια σας, θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να τους μιλάτε για το σχολείο (αν πάνε για πρώτη φορά) ή για την επιστροφή στο σχολείο, τους δασκάλους και τους φίλους τους.

xromoselides gia paidia epistsrofi sto sxoleio 1

Για να γίνει πιο εύκολα η μετάβαση από το καλοκαιρινό mood στο σχολικό περιβάλλον, εκτός από το να μιλήσετε για το σχολείο στα παιδιά σας, μπορείτε να το ζωγραφίσετε.

Μπορείτε να ζωγραφίσετε τη σχολική αίθουσα, τον πίνακα, τους φίλους που φαντάζονται ότι θα έχουν, την σχολική τους τσάντα, τα μολύβια τους, κάποια βιβλία και γενικότερα να φτιάξουν ζωγραφιές που θα τα βάλουν μέσα στο σχολικό πνεύμα.

Εφοδιαστείτε με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ακόμη και δαχτυλομπογιές και αφήστε τα μικρά σας να βάλουν χρώμα στις παρακάτω χρωμοσελίδες που βρήκαμε εμείς για εσάς.

Αποθηκεύστε τις και εκτυπώστε τις δωρεάν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved