Βάλε φαντασία στον χρόνο σου ή μάθε για τις νέες τάσεις και απόψεις! Εσύ επιλέγεις

Μπες στο Hogwarts μάθε από τους μεγαλύτερους μάγους και αντιμετώπισε αυτόν που το όνομά του δεν πρέπει να προφέρουμε!

Βάλε φαντασία στον χρόνο σου ή μάθε για τις νέες τάσεις και απόψεις! Εσύ επιλέγεις

Ένα αφιέρωμα στον Harry Potter έκρυβαν τα φετινά θέματα του διαγωνισμού...

14 θέματα που κορυφώθηκαν σε μία μάχη με τον Βόλντεμορτ είχαν την χαρά να αντιμετωπίσουν οι μαθητές Ε και ΣΤ δημοτικού που πήραν μέρος στο Out of the Box Challenge!

Ακόμα πιο ευφάνταστα θέματα, ακόμα περισσότερο χιούμορ, ακόμα πιο ανορθόδοξες προσεγγίσεις αντιμετώπισαν φέτος οι 2.600 συμμετέχοντες του διαγωνισμού!

Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Είσαι πρακτικός όσο ένας μηχανικός; Έχεις το βάθος σκέψης ενός φιλοσόφου; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Δοκίμασέ το!

xarismatheia2

Φέτος αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν φανταστικό κόσμο για τα παιδιά, ώστε το Out of the Box Challenge να μοιάζει σαν μία εξερεύνηση στο νησί της «Αλεξάνδρειας» και να αποδράσουν λίγο τα παιδιά που ήταν κλεισμένα στο σπίτι… Περισσότεροι από 600 καινούριοι εξερευνητές πήραν μέρος στο ταξίδι μας και συνολικά οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 2.600 -περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά.

Σας αφήνουμε έναν από τους πολύτιμους κρυστάλλους που μαζέψαμε εμείς χθες από την περιπέτεια μας στην Αλεξάνδρεια:

"Αυτός ο διαγωνισμός από την μέρα που δήλωσε η κόρη μας συμμετοχή ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά ένιωθαν σαν να άνοιξε ξαφνικά μία πορτούλα απ’ όπου έβλεπαν τη μάθηση με διαφορετικό μάτι, με φαντασία, χωρίς πίεση και ένιωθαν τη φροντίδα που υπήρχε από την πλευρά σας για να επιτευχθεί αυτό.
Εγώ από την άλλη ενθουσιάστηκα και αναρωτήθηκα πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή και οι επιλογές όλων μας αν είχαμε σε μικρή ηλικία εκτεθεί σε κάτι τέτοιο.. Γι’ αυτό λοιπόν σας γράφω. Για να ξέρετε ότι εκτιμάμε απεριόριστα την προσπάθειά σας και ανυπομονούμε και για τις επόμενες χρονιές! Σας ευχαριστούμε πολύ!" -Άννα


"Πολλά-πολλά συγχαρητήρια για τα θέματα! Ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και μοναδικά όπως πάντα-δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο! Προσωπικά, ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά γιατί σήμερα, μετά από πολύ-πολύ καιρό, είδα τον Κωνσταντίνο να κινητοποιείται και να ασχολείται τόση πολύ ώρα με αφοσίωση, λαμπερά μάτια και χαμόγελο με κάτι που απαιτούσε νοητική διεργασία και προσπάθεια! Εύχομαι η Αλεξάνδρεια να επεκταθεί και εδραιώσει την θέση της!!!"Ελισάβετ

Για όλα τα παιδιά που άναψαν με τους κρυστάλλους τους τον Φάρο της Αλεξάνδρειας θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε φανταστικούς κόσμους!

Η Αναπτυξιακή Παιδιατρική Σήμερα – Σύγχρονες Τάσεις & Απόψεις

xarismatheia1JPG

Η Χαρισμάθεια κομμάτι του διεθνούς διεπιστημονικού συνεδρίου: «Η Αναπτυξιακή Παιδιατρική Σήμερα – Σύγχρονες Τάσεις και Απόψεις», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 3-4 Απριλίου.

Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 11.30 η ώρα ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει διαδικτυακά στο συνέδριο για τα χαρακτηριστικά, τις στάσεις και τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Χαρισματικών παιδιών.

Το συνέδριο θα ανοίξει με τον χαιρετισμό της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή, και της Καθηγήτριας Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, Λωρέττας Θωμαΐδου.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν! Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων όπως και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου:

Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Κάνε εγγραφή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved