Ζωγραφική για παιδιά: Eύκολες ζωγραφιές με ζωάκια (vids)

Tips για να φτιάξετε όμορφες ζωγραφιές με ζωάκια παρέα με τα παιδιά.

Ζωγραφική για παιδιά: Eύκολες ζωγραφιές με ζωάκια (vids)

Τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική από την πολύ μικρή τους ακόμα ηλικία. Πριν καν ακόμα μάθουν να γράφουν, με έναν μαρκαδόρο σχεδιάζουν γραμμές, σπιτάκια, ακαθόριστα σχήματα και απασχολούνται για ώρες. Με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα τα παιδιά όχι μόνο διασκεδάζουν, αλλά παράλληλα αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους.

Οι μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες από την περασμένη Δευτέρα, τα απογεύματα όμως αφού τελειώσουν από διαβάσματα και λοιπές υποχρεώσεις, έχουν ελεύθερο χρόνο για δημιουργικές δραστηριότητες εντός σπιτιού. Η ζωγραφική φυσικά και συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές.

Εάν το μικρό σας έχει βαρεθεί να φτιάχνει τα ίδια και τα ίδια, μπορείτε να φτιάξετε παρέα υπέροχες δημιουργίες με ζωάκια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο tips για εντυπωσιακές ζωγραφιές με αγαπημένα ζωάκια των παιδιών όπως ο σκύλος, η γάτα, η αγελάδα κ.α. Δείτε παρακάτω πώς θα κάνετε την κάθε μία βήμα-βήμα.

Ζωγραφιά σκυλάκι



Ζωγραφιά γάτα



Ζωγραφιά αγελάδα



Ζωγραφιά γουρουνάκι



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved